ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Γιατρός τους Α-Π-Ο-Σ-Τ-Ο-Μ-Ω-Σ-Ε για τα εμβόλια!!! Δεν έβγαζαν άχνα!!!

 Μόνο στο τέλος τον έκοψαν, αλλά πρόλαβε να πετάξει τις τορπίλες του… Ήρθε η ώρα να μιλήσουν όλο και περισσότεροι γνώστες της ιατρικής αληθείας…

Υγειονομικός αποστόμωσε τους δημοσιογράφους που για πρώτη φορά δεν μπόρεσαν να βγάλουν ούτε μιλιά!

Μόνο στο τέλος τον έκοψαν άρον-άρον πριν ολοκληρώσει!

«Δεν ζω σε άλλο κόσμο. Νοσηλεύτηκα και έχω αποκτήσει πάρα πολύ ισχυρή φυσική ανοσία, η οποία επιτέλους προβάλλεται παγκοσμίως, καθώς είναι αν όχι ισχυρότερη εξίσου ισχυρή με την τεχνητή ανοσοποίηση, κάτι το οποίο γνωρίζαμε εδώ και χρόνια οι γιατροί αλλά δεν επιτρέπουν να εκφέρεις αντίθετη άποψη.

Δεύτερον γνωρίζω πολύ καλά ότι τα υπάρχοντα σκευάσματα δεν θα με καλύψουν από την Μετάλλαξη Δέλτα. Αυτό φαίνεται από τα στοιχεία του υπουργείου Άμυνας στο Ισραήλ, το οποίο βλέπετε σε τι δραματική κατάσταση είναι.

Να εμβολιαστώ λοιπόν για ποιόν λόγο;;; Είμαι άνοσος, είμαι πεντακάθαρος, έκανα τεστ συνέχεια! Δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά πανελλαδικά ασθενούς που να κόλλησε από τον γιατρό ή τον νοσηλευτή του.

Είμαστε οι μόνοι που ξέρουμε να προστατευόμαστε. Είμαστε οι μόνοι όσοι πέσαμε στον αγώνα. Νοσήσαμε από τους ασθενείς μας και όχι οι ασθενείς μας από εμάς, αλλά δεν είπαμε κάτι.

Το να εξαναγκάζεις τον άνθρωπο σε μία ιατρική πράξη, την οποία δεν χρειάζεται. Και όταν λέω δεν χρειάζεται, εννοώ πως κάθε ιατρική πράξη πρέπει να εξατομικεύεται.

Δεν ισχύει πως με το εμβόλιο προστατεύεται το κοινωνικό σύνολο. Δυστυχώς η ΔΕΛΤΑ τα ανέτρεψε όλα και υπάρχουν και νέο-ανερχόμενα στελέχη. Μέχρι να αποδείξουμε πως αυτά είναι θέμα της πίεσης που ασκήθηκε για μαζικό εμβολιασμό, έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Υπερεμβολιασμένες χώρες δεν πέτυχαν το παραμύθι του «τείχους της ανοσίας αγέλης».

Δείτε το βίντεο απόλαυσης:

loading...