ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ???

Κυρίες μου και κύριοι , ποιος από τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολο τους , δεν γνωρίζει-πιστεύει, ότι οι Φαρμακευτικές  έχουν στο χέρι τους όλους τους γιατρούς πρώτιστα,  τους φαρμακοποιούς έπειτα και τέλος , τα κόμματα με το πολιτικό τους προσωπικό.

 Άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο .Υπάρχει γιατρός που να μην έκανε κάθε χρόνο οικογενειακές διακοπές εν είδη συνεδριου ,στα πολυτελέστερα θέρετρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ?? Πολλοί άλλοι είχαν και μπόνους άλλης μορφής  από τις συνταγογραφησεις , ακόμη και υποβοήθηση στην εξέλιξη τους , από τους ‘’ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ’’ άκρως εξαρτώμενους από τις φαρμακευτικές.

Αυτό υπερασπίζεται να διατηρήσει ο ιατρικός κόσμος σημερα. Πιστευετε ότι όλοι συμφωνούν κατά βάθος με το εμβόλιο???

Να περισώσουν ότι μπορούν  από την ‘’αξιοπρέπεια τους’’ , αγωνίζονται .Οι φαρμακευτικές  και οι κύριοι μέτοχοι τους  από την  BIG TECH είναι αμείλικτοι. ΕΠΙΣΕΙΟΥΝ  τις λίστες και τους αναγκάζουν να μαζευτούν στο κλουβί. Καταπαυτούν  τον όρκο τους στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ,κάθε κανόνα δεοντολογίας , ότι έχρισε ο άνθρωπος σε βάθος αρκετών χρόνων για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (κώδικας  Νυρεμβέργης, σύμβαση Γενεύης κ.λπ.) και ‘’αποδέχονται ‘’ ότι ένα εμβόλιο μπορεί να κατασκευαστεί και να είναι αξιόπιστο (πειραματικής  τεχνολογίας μάλιστα)  ,σε μόλις τέσσερις μήνες , όταν ένα χρόνο πριν όποιον και να ρωταγες σου έλεγε πως θέλει τουλάχιστον πέντε χρόνια. Ότι η ανοσία από το εμβόλιο είναι ισχυρότερη από την φυσική ,πράγμα το οποίο έχει διαψευστεί ήδη (ΙΣΡΑΗΛ με εμβολιασμένους σε τρίτη δόση , ΣΟΥΗΔΙΑ πιο χαλαρά μετρά  και εμβολιαστικό επίπεδο Ελλάδας.

Μέσα σ’ όλα αυτά έχουμε  την δικαιοσύνη με κλειστά μάτια και αυτιά ,πιστή στα κελεύσματα της πολιτικής ηγεσίας .

Μήπως η αυτόνομη εξουσία ‘’δικαιοσύνη’’ , η τελευταία ελπίδα να υπάρξει ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει περιέλθει στον έλεγχο των ΜΑΣΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ?? Λέω μήπως!!!!

Επίσης  μια άλλη εξουσία η θρησκευτική , ένα ακόμη ύστατο αποκούμπι ,μας πληροφορεί  ότι ‘’ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ’’. 

Από πότε αλήθεια ο θεός των Χριστιανών έχει αναθέσει στους Αντίχριστους των πολυεθνικών BIG FARMA..- BIG TECH..την σωτηρία της ανθρωπότητας?? Μήπως η ‘’Θρησκευτική εξουσία’’ έχει περιέλθει και αυτή στον έλεγχο των ΜΑΣΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ?? Λέω μήπως!!!!

Δεν μπορώ να  εξηγήσω αλλιώς την αφωνία η την παραφωνία τους.

Καημένε Έλληνα σε θέλουν φοβισμένο ζόμπι , και  πρέπει να σε προβληματίσει ότι όλες οι εξουσίες  τα έχουν βρει και έχουν μια μόνο  φωνή.

Θυμάσαι πότε άλλοτε στα δέκα χρόνια κρίσης  τέτοια ομογνωμια???

ΕΓΩ ΟΧΙ!!!

ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

‘’Εμείς οι Άνθρωποι’’ πρέπει εδώ και τώρα να ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!

loading...