Χθες έπιασα κουβέντα με παθολόγο εμβολιασμενο γιατρό, ο οποίος με ρώτησε γιατί δεν εμβολιάζομαι.

Του είπα ότι αφ ενος δεν έχω πεισθεί ότι ειναι αναγκαίο και αφ ετέρου διότι έχει πολύ σοβαρες παρενέργειες άμεσες και άγνωστες απώτερες. Πάνω εκεί μου είπε χαρακτηριστικά ότι «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ » . Οι θάνατοι; Οι θρομβώσεις; Οι αιμορραγίες; Οι νευροπάθειες; Οι μυοκαρδιτιδες; Δεν τις θεωρείς παρενέργειες; Μου λέει τιποτα από αυτά δεν υπάρχει ή είναι εξαιρετικά σπάνια!

Τότε τον ρώτησα , αν εκτός από τον Βασιλακόπουλο και την Παγώνη, χρησιμοποιεί άλλες πηγές επιστημονικής ενημέρωσης; Μου απάντησε ότι από αυτους ενημερώνεται διότι τους εμπιστεύεται και δεν χρειάζεται να ακούει άλλους! ! Τον ρώτησα αν γνωρίζει τον Κούβελα, τον Φαρσαλινο, τον Γάκη, τον Πουλά κα και μου είπε ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ!!! Τον ρώτησα αν συμφωνεί με την άποψη Βασιλακόπουλου ότι η ανοσία του εμβολίου είναι ανώτερη της φυσικής. Πάνω σ αυτό είπε ότι δεν συμφωνούσε. Ωστόσο δεν έδειξε να ενοχλείται από το γεγονός ότι ένας συνάδελφος του από τηλεοράσεων ισχυρίζεται τόσο εμφατικά ένα ΛΑΘΟΣ, ούτε τον προβλημάτιζε το ενδεχόμενο να λέει ο ίδιος και άλλα παρόμοια λανθασμένα σαν σωστά ! Εκεί τελείωσε η κουβέντα μας!

Αν λοιπόν οι παθολόγοι ή παιδίατροι ενημερώνονται από την Παγώνη και τον βατραχομούρη, καταλαβαίνουμε πού οδηγουν τον κόσμο με τις συστάσεις τους!

loading...