Η Κ. Σακελλαροπούλου ανοίγει την κερκόπορτα για την Μακεδονία

 

Νομιμοποιεί τις παραβιάσεις ακόμα και αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας!

Ο Σκοπιανός Πρόεδρος Στέβο Πενταρόβσκι θα επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα στις 5 και 6 Οκτωβρίου, συμβολίζοντας την απόλυτη ταπείνωση της Ελλάδας και του πολιτικού κόσμου της. Μετά την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, τα Διπλωματικά Γραφεία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα επεξεργαστούν, τις προσεχείς εβδομάδες, τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.
Πρόκειται για ένα πρωτοφανές εθνικό ολίσθημα, το οποίο υπονομεύει πλήρως τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ νομιμοποιεί την επεκτατική προπαγάνδα των σκοπιανών που πλέον στρέφεται εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
Διότι τα βιβλία άθλιας προπαγάνδας που μοιράζονται στα σχολεία των Σκοπίων, συνιστούν ευθεία απειλή κατά της ελληνικής κυριαρχίας.
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στα συγκεκριμένα βιβλία (τα οποία σύμφωνα με τις Πρέσπες θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί) είναι ότι εξακολουθούν να υιοθετούνται οι ισχυρισμοί της προπαγάνδας των Σκοπίων, ότι η αρχαία Ελλάδα έφθανε μέχρι την Θεσσαλία και ότι οι Μακεδόνες ήσαν ένας διαφορετικός «ξένος» λαός.
Για τη γλώσσα που μιλούσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες ούτε λόγος. Αποκρύπτουν ότι οι άνθρωποι αυτοί μιλούσαν ελληνικά και συνεδέονταν με τους αρχαίους Έλληνες και με το «ομόγλωσσον» όπως και με το «ομόαιμον και των θεών τα καθιδρύματα κοινά».
Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην προπαγάνδα παγκόσμιας εμβέλειας των σκοπιανών, τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου οι ομοσπονδίες τους ξέχασαν το «βόρεια» και παρουσιάζονταν ως «Μακεδονία» σκέτο. Με αποδέκτες δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη.
Αντί λοιπόν η Ελλάδα να προσφύγει επιτόπου κατά της συμφωνίας και των τετελεσμένων της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάνει το αδιανόητο: Αποδέχεται επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον σκοπιανό πρόεδρο, ξεπλένοντας έτσι τις προκλήσεις των σκοπιανών και την εθνική απειλή που προκύπτει από αυτές.
Ενέργεια πρωτοφανής. Δεν την έχει κάνει κανένας πρόεδρος στο παρελθόν. Ακόμα και ο Προκόπης Παυλόπουλος παρά τις τρομερές πιέσεις που δεχόταν, αρνήθηκε να συναντηθεί με οποιονδήποτε Σκοπιανό, οπουδήποτε. Ούτε τον Ζάεφ, ούτε φυσικά τον Γκρούεφσκι. Ακόμα και όταν οι σκοπιανοί αποδέχθηκαν την ρηματική διακοίνωση που απαίτησε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του, αυτός αρνήθηκε διότι απλούστατα δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στο ότι οι σκοπιανοί θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις τους.
Αυτή η ρηματική διακοίνωση λοιπόν που επέτυχε ο τέως Πρόεδρος, σήμερα θα έπρεπε να αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο που θα επέτρεπε στην Ελλάδα να διεκδικήσει τα πάντα ή να ακυρώσει την συμφωνία και τα τετελεσμένα της.
Αντί λοιπόν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου να διαφυλάξει τα εθνικά συμφέροντα, ανοίγει την κερκόπορτα στην παραβίαση τους.
Ας σταθεί επιτέλους στο ύψος της, και ας ακυρώσει έστω και τώρα αυτή την καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα επίσκεψη.
loading...