Σοκ στο Μαξίμου: Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης όταν διάβασε το άρθρο της Καθημερινής

 Μόνο κάποιος που θα ήθελε να βλάψει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα δημοσίευε άρθρο σαν αυτό του Νίκου Μαραντζίδη στην Καθημερινή. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να υμνήσει τον πρωθυπουργό, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κυριολεκτικά καταστρέφει την εικόνα του. Μιλάμε για την δημόσια εικόνα που με τόσο κόπο και εκατομμύρια ευρώ προσπάθησαν να κατασκευάσουν οι κορυφαίοι της επικοινωνίας.

Μέσα σε λίγες παραγράφους, ο Νίκος Μαραντζίδης επιβεβαιώνει πως τα περί δημοφιλίας του πρωθυπουργού είναι πομφόλυγες, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που οι Έλληνες κυριολεκτικά μισούν. Ο πολιτικός που βρίζουν σκαιότατα, όπως δεν έβρισαν κανέναν άλλον πολιτικό στην ιστορία της μεταπολίτευσης!

Ο κληρονόμος πρίγκιπας της γκλαμουριάς!

Όχι, δεν είναι χαρακτηρισμός από κάποιο κάποιο άρθρο του Γιώργου Τράγκα, ή περιγραφή του Μητσοτάκη από την εφημερίδα «Μακελειό». Είναι σκιαγράφηση της προσωπικότητας του πρωθυπουργού από την «σοβαρή» Καθημερινή!

«Πολιτικός κληρονόμος, με περιουσία πολύ πάνω από τον μέσο όρο και σπουδές, ο ίδιος και η οικογένεια του, σε ιδιωτικά σχολεία και σε ελίτ αμερικανικά πανεπιστήμια, συνιστά έναν σύγχρονο πρίγκιπα»! Που διαθέτει μάλιστα «κοινωνικό ύφος, που παραπέμπει στο «γκλάμουρ» ισχυρών και διεθνώς προβεβλημένων πολιτικών οικογενειών»!

Το πιο σπαρταριστό σημείο όμως είναι η «εξήγηση» που δίνει ο κύριος Μαραντζίδης για το λόγο που οι Έλληνες μισούν και εξυβρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αντιλαμβάνονται το πρωθυπουργικό στυλ ως έκφραση της ισχύος και της αλαζονείας μιας πλούσιας ελίτ, που αγνοεί πώς οι ζουν οι κανονικοί άνθρωποι»!!!

Εάν ο αναγνώστης αντέξει την ανάγνωση του υπολοίπου κειμένου, οπωσδήποτε θα γονατίσει από τα γέλια με τον επίλογο του βαθυστόχαστου άρθρου: «Μου φαίνεται όμως ανεπίτρεπτο, ο πρωθυπουργός να είναι ανεκτικός έναντι της ρατσιστικής Ακροδεξιάς προκειμένου να μη χάσει ένα ακροατήριο που ο ίδιος προσωπικά δεν έχει τίποτε το κοινό με αυτό και ούτε θα επιθυμούσε να έχει».

Ο κύριος Μαραντζίδης προφανώς δεν έχει δει την σύνθεση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία φιγουράρουν ως υπουργοί ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης! Που δεν τους λες και κεντρώους…

Όπως και να ‘χει, το συγκεκριμένο άρθρο ίσως είναι το πλέον συντριπτικό χτύπημα που έχει δεχτεί προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ολόκληρη την πολιτική του σταδιοδρομία.

(Με πληροφορίες από το newsbreak.gr)

https://periodista.gr

loading...