Το ΑΚΚΕΛ ξεκαθαρίζει τα «ψεκασμένοι», «αντιεμβολιαστές» και εκθέτει τα υπόλοιπα μαρκετίστικα εργαλεία της Διαφθοράς

Το τσουνάμι παραπληροφόρησης και οι αλλοιώσεις στις έννοιες λέξεων που έχει προκαλέσει το καθεστώς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη, υποχρεώνει το ΑΚΚΕΛ να δημοσιοποιήσει τα ακόλουθα για να επαναφέρει την αλήθεια και ισορροπία στην ενημέρωση. Το κύμα αντίστασης κατά της διαφθοράς ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει και βάζει τα γρανάζια του να πετούν παραπληροφόρηση. Πολεμούμε την Διαφθορά στον Ιατρικό, Ακαδημαϊκό, Πολιτικό και Μιντιακό χώρο που στην περίπτωση του κορονοϊού έχουν γίνει ένα πακέτο, καταστέλλοντας την ελευθερία των ιατρών και των δημοσιογράφων για να χουντοποιήσουν την κοινωνία. Ο κομματικός χώρος γύρω από τον Μητσοτάκη έχει γίνει ένα συνονθύλευμα επίορκων, εξαγορασμένων και κολλημένων κομματικών που κάνουν και λένε ό,τι τους πουν.

Πρώτα από όλα η οποιαδήποτε μορφής αντίσταση, αντίδραση κλπ στα συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα (Pfizer, Moderna, κλπ) που προωθεί ο παρακρατικός χώρος μέσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη, ΔΕΝ είναι επιθετικότητα ή άλλη αρνητική στάση κατά των εμβολίων. Για τον απλούστατο και πλήρως κατανοητό λόγο ότι αυτά τα φαρμακευτικά σκευάσματα ΔΕΝ είναι εμβόλια αλλά Φαρμακευτικά Σκευάσματα, στα οποία με χουντικό, αντιεπιστημονικό τρόπο επέβαλαν ρόλο εμβολίου. Και όχι μόνο αυτό αλλά απαγόρευσαν την χρήση πραγματικών εμβολίων (με αντισώματα) όπως όλα αυτά που έχουμε κάνει όλοι από μικρά παιδιά. Συνεπώς αυτοί που είναι αντιεμβολιαστές είναι αυτοί που προωθούν και επιβάλλουν ως εμβόλια τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer, Moderna, AstraZeneca και απαγορεύουν πραγματικά εμβόλια από μη δυτικές χώρες τα οποία χρησιμοποιούνται επιτυχώς σε πολύ μεγαλύτερους πληθυσμούς από ότι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το καθεστώς Μητσοτάκη-Σημίτη και τα γρανάζια του στον ιατρικό, ακαδημαϊκό και μιντιακό χώρο έχουν επιβάλλει διαβολική αντίστροφη ηθική με αντιστροφή εννοιών και αλλοίωση κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιηθούν τα κανονικά και πραγματικά εμβόλια τούς αποκαλούν αντιεμβολιαστές, ενώ τους εαυτούς τους που απαγορεύουν τα πραγματικά εμβόλια δεν τους ονομάζουν αντιεμβολιαστές. Αυτά και για όσους υποκριτικά … απορούν πώς κάποιος μπορεί να είναι υπέρ των εμβολίων αλλά κατά του εξαναγκασμού που το μητσοτακέικο επιβάλει. Αυτά που επιβάλει ΔΕΝ είναι εμβόλια, αφού απαγορεύει τα πραγματικά εμβόλια.

Ακόμη χειρότερα, κάνουν όμοιες «αναλογίες» όπως έκαναν με τους Έλληνες μετανάστες παλαιά και τους λαθρομετανάστες σήμερα. Το αφήγημα «Δεχθήκαμε και κάναμε παλαιότερα τα εμβόλια, να δεχθούμε και να κάνουμε και τα εμβόλια για τον κορονοϊό» είναι ακριβώς ανάλογο με το «Όπως άλλες χώρες δέχθηκαν Έλληνες μετανάστες, έτσι και εμείς να δεχθούμε αυτούς που έρχονται». Καμία ομοιότητα δεν είχαν οι Έλληνες μετανάστες με τους εισβολείς που έρχονται ως πρόσφυγες και μετανάστες, όπως και τα εμβόλια που κάναμε ΗΤΑΝ κανονικά και ασφαλή εμβόλια, αντίθετα με αυτά που ο Μητσοτάκης θέλει να μας επιβάλλει που ΔΕΝ είναι εμβόλια και η ασφάλειά τους θα αποδειχθεί το 2023.

Ανάλογα διαβολική αντίστροφη ηθική, με αντιστροφή εννοιών και αλλοίωση έκαναν και στην λέξη «Ψεκασμένοι». Το «ψεκασμένοι» είναι η κόσμια έκφραση που (κακώς) χρησιμοποιήθηκε (αντί του «φτυσμένοι») πριν και μετά από το Δημοψήφισμα για να χαρακτηρίσει τους στρατευμένους «δημοσιογράφους» του ΣΚΑΪ και του παλιού MEGA Channel. Αρχικά οι πολίτες που διαμαρτύρονταν ακόμη και έξω από τα γραφεία του παλιού MEGA στην Λεωφόρο Μεσογείων (ο ΣΚΑΪ στο Φάληρο ήταν πιο μακριά και πήγαιναν στο MEGA), χαρακτήριζαν όλους και στα δύο κανάλια ως «φτυσμένους», ότι δηλαδή τούς έχουν φτύσει μέσα στο στόμα τους αυτά που εκείνοι φτύνουν από τις τηλεοπτικές εκπομπές τους κατά των πολιτών. Όλοι θυμόμαστε τα αίσχη κυρίως αυτών των δύο καναλιών. Το λάθος που έγινε τότε ήταν ότι οι πολίτες που διαμαρτύρονταν θεώρησαν ότι το «φτυσμένοι» ήταν … αντιαισθητικό και χρησιμοποίησαν το ευγενικότερο και … πολιτικά ορθό «ψεκασμένοι», ότι δηλαδή το καθεστώς «ψεκάζει» στο στόμα τους τα «μασημένα» που και αυτοί μάς «ψεκάζουν» μετά από την τηλεόραση και τους Ομίλους τους.

Έτσι βγήκε αρχικά το «ψεκασμένοι» ως ωραιοποιημένο για τα παχύδερμα στον ΣΚΑΪ και MEGA. Τα καθεστωτικά όργανα όμως βρήκαν την ευκαιρία να το πετάξουν από πάνω τους (το «φτυσμένοι» δεν θα μπορούσαν να το πετάξουν) όταν άρχισε να ακούγεται (χιουμοριστικά κατά βάση) το άλλο ότι μάς ψεκάζουν από αεροπλάνα για ανοχή των Μνημονίων, καταστολή αντίστασης κλπ. Για δύο διαφορετικές καταστάσεις χρησιμοποιούνταν ο ίδιος όρος (ωραιοποιημένος ο παλιός, κυριολεκτικός ο νεώτερος). Οι σημερινοί «φτυσμένοι» στον ΣΚΑΪ και στα άλλα καθεστωτικά Media, τον πακετάρισαν για να τον χρησιμοποιούν εναντίον μας, εναντίον των πολιτών που δεν υποκύπτουν.

Γι’ αυτό δεν χρειάζονται ωραιοποιήσεις. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι, γιατί είδατε πώς αλλοίωσαν και διέστρεψαν το «ψεκασμένοι» με διαβολική αντίστροφη ηθική και το χρησιμοποιούν κατά των Ελλήνων.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/


27/9/2021

loading...