“Αποστρατικοποιεί” τον Έβρο και τα νησιά μας ο ΠΘ Κυριάκος Μητσοτάκης.





Του Παναγιώτη Αποστόλου –

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου * – 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί πειθήνια της εντολές της Γερμανίας και των ΗΠΑ στην εκτέλεση των εντολών της ΝΤΠ για την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης! Η οποία παγκόσμια κυβέρνηση θα επιβληθεί με την κατάργηση της Δημοκρατίας, την κατάργηση της ανθρώπινης ελευθερίας, την κατάργηση των συνόρων και της εξαφάνισης των θρησκειών, κυρίως όμως της Ορθόδοξης Πίστης που είναι ο χειρότερος εχθρός της Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της σαλαμοποίησης των λαών!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν διέπεται από πατριωτικά αισθήματα για την χώρα του και τον λαό της, αφού πέτυχε εν ονόματι της υγειονομικής κρίσεως να διχάσει τον ελληνικό λαό και να δημιουργήσει στην Πατρίδα έναν νέο “εμφύλιο”!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί πιστά τις εντολές της ΝΤΠ, που στην Ελλάδα έχουν διαμεσολαβητή τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ! Τον μακροβιότερο Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, που αντέχει σε όλες τις Αμερικανικές και σε όλες τις Ελληνικές κυβερνήσεις!

Αφού λοιπόν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “εκτέλεσε” το πρώτο στάδιο των εντολών των Παγκοσμιοποιητών και των υπέρμαχων της πολυπολιτισμικότητας, διχάζοντας την ελληνική κοινωνία, διχάζοντας την οικογένεια, εν ονόματι – τάχατες – της υγειονομικής προστασίας του ελληνικού λαού, προχωράει ακάθεκτος στην επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού της κοινωνίας, από την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό της αρνείται να εμβολιαστεί! Γνωρίζοντας επίσης, ότι και οι μισοί από τους ήδη εμβολιασμένους, εμβολιάστηκαν διά μέσω των τρομοκρατικών και εκβιαστικών ενεργειών της κυβέρνησης!

Έτσι στερεί από τον μισό ελληνικό πληθυσμό, δικτατορικά, του τύπου “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”, την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την ελευθερία!

Διαλύει με τις εμμονικές του θέσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποφασίζοντας να θέσει σε αναστολή εργασίας το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν!

Προχωράει αυτό το φασιστικό μέτρο της υποχρεωτικότητας και στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, σε μια κρίσιμη εποχή που απαιτείται να είναι αρραγές το Μέτωπο στις ΕΔ!

Η “βίαιη” αντικατάσταση του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανή με τον “σκληρό” και χωρίς πατριωτικά αισθήματα Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και η αντικατάσταση στο Υπουργείο Υγείας του Βασίλη Κικκίλια με τον ακόμη πιο σκληρό Αθανάσιο Πλεύρη, που αποτίναξε από πάνω του την προηγούμενη ζωή του, υποδηλώνουν την σκληρότητα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του στην απόλυτη εκτέλεση του σχεδίου της ΝΤΠ!

Και για να πεισθούν για τα παραπάνω και οι “άπιστοι Θωμάδες”, ας διαβάσουν παρακάτω τι ακριβώς συνέβη στην Θράκη μας, όπως πολύ εύστοχα διατυπώνεται στο ΔΤ που εξέδωσε το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδoς (ΑΚΚΕΛ) με έδρα την Ορεστιάδα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 και το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρός του Βάκης Τσιομπανίδης, έχοντας ως τίτλο:

ΑΚΚΕΛ: Ο Χαρδαλιάς διαλύει το στράτευμα αρχίζοντας από τους εθνοφύλακες:

«Ο Χαρδαλιάς (aka Χουνταλιάς) άρχισε ήδη να διαλύει το στράτευμα με απαιτήσεις σε εθνοφύλακες για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να πληρώνουν μοριακό τεστ για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση. Αυτά τους ζητήθηκαν κατά τον Κυριακάτικο Αγιασμό στα Τάγματα Εθνοφυλακής με την έναρξη της περιόδου, και όσοι είναι ανεμβολίαστοι ή δεν νόσησαν, να έχουν αρνητικό PCR από ιδιωτικό κέντρο, δηλαδή πληρώνοντάς το από τη τσέπη τους. Δεν ήταν τοπική ιδιοτροπία κάποιων αξιωματικών, αλλά κεντρική εντολή από την ηγεσία. Ο Χαρδαλιάς δηλαδή, αμέσως άρχισε τη διάλυση του στρατεύματος.

Η τοποθέτηση του Χαρδαλιά (περιβόητου ποινικού ως Δημάρχου Βύρωνα, κομματικού κατοικίδιου της οικογένειας Μητσοτάκη-Σημίτη και αποδεδειγμένα ανίκανου άσκησης διοίκησης ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας) στη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, αποτελεί ενέργεια κατά του στρατεύματος.

Η εμμονή του στον ακρότατα παράνομο και επικίνδυνο υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που ο προκάτοχός του Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είχε ξεκάθαρα απορρίψει, στερεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις πολύτιμο προσωπικό ακριβώς την περίοδο που αναμένεται να επιτεθούν στα σύνορά μας εκατοντάδες χιλιάδες Αφγανών και “αφγανοποιημένων προσφύγων” σε πολύ χειρότερη και πιο επικίνδυνη μορφή από ότι τις αρχές του 2020.

Φυσικά, ο τουρκικός κίνδυνος πάντα υπάρχει και τώρα που ο Χαρδαλιάς ετοιμάζεται να επιβάλλει πιστοποιητικό εμβολιασμού στο μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (και σε όσους θα παρουσιάζονται για την στρατιωτική τους θητεία) θα δούμε καταστάσεις πολύ χειρότερες σε σχέση με αυτή των υγειονομικών. Μειώνει το ανθρώπινο δυναμικό των Ε.Δ. στην κρισιμότερη περίοδο, ενώ οι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι στρατιωτικοί διατρέχουν κίνδυνο επιπλοκών, άσχετα αν οι κομματικοί και “φαρμακευτικοί ειδικοί” και ΜΜΕ δεν λένε τίποτα!»!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...