ΑΔΕΙΑ ταμεία στην Ευρώπη!!! Γερμανός νομικός συνδέει την οικονομία με τα εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ

 

Είναι μέλος της Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον COVID – Πού θα οδηγήσει όλο αυτό;;;

O Γερμανός Dr Reiner Fuellmich, κορυφαίος, κατά πολλούς, δικηγόρος του κόσμου και μέλος της Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον COVID αφήνει να εννοηθεί πως λαμβάνει χώρα μαζική κοινωνική ευθανασία μέσω καταναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού, ενώ ισχυρίζεται πως άλλος είναι ο λόγος όσων γίνονται.

Μεταξύ άλλων δηλώνει, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

«Ο λόγος που υπάρχει τόση πίεση στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στη Γερμανία -κι αυτό το μάθαμε παίρνοντας συνέντευξη από δύο πρώην τραπεζίτες επενδύσεων- είναι επειδή η Ευρώπη είναι εντελώς άφραγκη!!!!!!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι εντελώς άφραγκη και τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία είναι εντελώς άδεια.

Και αν το μάθει ο κόσμος αυτό, ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις τους, τότε φυσικά θα γνωρίζουν ποιος ευθύνεται…. Είναι η κλίκα του Davos…

Είναι οι άνθρωποι της Μεγάλης Επανεκκίνησης! Έτσι μας διατηρούν υπό μεγάλη πίεση, ώστε να μην το ανακαλύψουμε. Ελπίζουν ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα “εμβολιαστούν” μέχρι το φθινόπωρο και ελπίζουν ότι τότε εκείνοι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν πιθανότατα δεν θα ‘ναι σε θέση να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους πια…..».

Στο παρακάτω βίντεο έκανε λόγο για «απ-ανθρώπους», οι οποίοι δρουν με σχέδιο απέναντι στην ανθρωπότητα, αλλά και για «κατασκευαστές» του κορωνοϊού.
Επιστήμονες όλων των κλάδων λοιπόν δυναμώνουν τις φωνές τους. Μένει να δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό!
Δείτε και το παρακάτω βίντεο:

loading...