ΕΡΩΤΗΣΗ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ!!!!!!!

  Το ερώτημα είναι το ίδιο με αυτό που θέτει η’’ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ’’. Αυτοί το απευθύνουν όμως στους ανεμβολιαστους , τους οποίους θεωρούν εν δυνάμει δολοφόνους, λες  και μόνο αυτοί φέρουν το ιό. Ας αποκρυπτογραφήσουμε την έννοια της λέξης ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Είναι αυτός  που σκοτώνει με δόλο. Αυτό τουλάχιστον μας λέει η ‘’πτωχή’’ μας Ελληνική  γλωσσά. Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ σίγουρα δεν έχει τέτοιες προθέσεις.

1.Το ότι δεν έχει πειστεί  πως είναι δυνατόν σε τέσσερις μήνες ,να κατασκευαστεί εμβόλιο νέας μάλιστα τεχνολογίας MRNA για τον κορονοιο, όταν μάλιστα δεν είχε πετυχει δεκαπενταετής προσπάθεια για κάτι τέτοιο λίγο καιρό πριν. 

2. Το ότι η ιδία η επιστήμη  λίγους μήνες πριν  θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο θέλει πέντε με οχτώ χρόνια, το ότι η ιδία η επιστήμη θεωρούσε  ότι η φυσική διαδικασία οδηγεί σε ανοσία αγέλης και ΟΧΙ η τεχνητή (εμβολιασμός).

3.Το ότι έχουν δώσει ‘’Έχετε δώσει’’ γιατροί τον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ,που άλλα λέει και άλλα κάνετε

4. Το ότι ο πολιτισμένος κόσμος έστησε κανόνες  για να μην βρει τόπο ξανά ένα ακόμη ΡΑΙΧ να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα (ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ,ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ κ.λ.π)

5.Το ότι οι ‘’ΕΙΔΙΚΟΙ’’ είναι οι ίδιοι εκείνοι που χρέωναν το μέλλον των παιδιών μας με ΔΕΚΑ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ιατροφαρμακευτική δαπάνη  το χρόνο όταν σήμερα αρκούν ΕΞΙ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

6.Το ότι οι ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ και λοιποί ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ, όπως και τεράστιος αριθμός ΓΙΑΤΡΩΝ –ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ έκαναν πολυτελείς διακοπές όπου ζητούσε η ψυχή τους , πληρωμένες από τις ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, συνέδρια ονομαζόταν βεβαία.

7.Το ότι μεγάλος αριθμός γιατρών φανήκατε λιπόψυχοι (μην χάσετε την θεσούλα σας , από τον φόβο μη  βγει καμία λίστα χρηματισμένων με συνέδρια επί μακρόν από  κάπου (φαρμακευτικές) 

8. Το ότι δεν συζητάτε για θεραπεία όταν π.χ ο πρόεδρος του ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ μιλά για την ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΛΩΝΙΚΑ

9.Το ότι υπάρχουν δυο παραδείγματα , ένα της λιγότερο εμβολιασμένης ανοιχτής ΣΟΥΗΔΙΑΣ που εδώ και δυο μήνες (από 30/6) έχει κατά μέσο έναν νεκρό ανά  4 μέρες , και η οποία ως φαίνεται έχει κτίσει τοίχος φυσικής ανοσίας, και του ΠΟΛΥΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ κλειστού ΙΣΡΑΗΛ που κάνει λόγο για τέταρτη πλέον δόση και τα κρούσματα , όπως και οι  διασωληνωμενοι εμβολιασμένοι  είναι στα ύψη.

10.Το ότι δεν έγινε ποτέ ένας δημόσιος διάλογος με την αντίθετη άποψη των αντιεμβολιαστων

11. Το ότι είστε γενικά ανακόλουθοι , πειθήνιοι και επισπεύδοντες  κάτω από  ‘’αδιευκρίνιστες’’ συνθήκες στα κελεύσματα των BIG FARMA.. – BIG TEC.., μαζί με τους έντεκα προηγούμενους λογούς είναι ένα τεράστιο θέμα.

Είναι ΠΡΩΤΤΑ απ όλα ένα τεράστιο θέμα αξιακου υποβαθρου στην καθημαγμενη κοινωνια μας, που σχετιζεται με την ΟΧΑΔΕΡΦΙΚΗ νοοτροπια που φαινεται να διακατεχει το μεγαλύτερο μέρος  των ΓΙΑΤΡΩΝ και το οποίο σπρώχνει τα ανθρώπινα ιδεώδη στην άβυσσο.

Είναι έπειτα ένα τεράστιο ΗΘΙΚΟ θέμα, το οποίο δημιουργεί νέα δεδομένα μεταβλητής ανοχής , και αντίδρασης (οσφυοκαμψιας) με πολλές παραμέτρους άκρως επικίνδυνες για την κοινωνία μας.

‘’ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ’’ –ΓΙΑΤΡΟΙ,  ο ΔΟΛΟΣ  αν δεν απαντήσετε  στις παραπάνω επισημάνσεις , βρίσκεται στο μέρος σας.

ΠΩΣ μπορείτε  αβασάνιστα να λέτε  σε καποιν να εμβολιαστεί, αλλιώς θα είναι δολοφόνος  του πατερά του ,του παππού του, ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ,

ΠΩΣ μπορείτε να μιλάτε για τις παρενέργειες, τοποθετώντας τον θάνατο η την όποια παρενέργεια  σαν στατικά αποδεκτό αποτέλεσμα.

Αν ο άνθρωπος αυτός που  ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ και πεθάνει ,η έχει παρενέργεια που θα του αφήσει κουσούρια για μια ζωη,ΕΣΕΙΣ θα είστε υπεύθυνοι, και στον καθένα αντιστοιχεί το δικό του μερίδιο.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν απάντηση τον  αν αρρωστήσει από τον covid, θα έχει χειρότερη καταληξη,ουτε αυτό που λέτε ότι όλοι θα νοσήσουν. 

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ γιατί προκύπτει ΔΟΛΟΣ  για κάθε ενεργεία σας , όσο δεν έχετε την διάθεση να κουβεντιάσουμε δημόσια τα παραπάνω θέματα.

ΕΠΙΣΗΣ εγκληματείτε κατά των νέων ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ με την ατζέντα μέσα από την σημερινή πραγματικότητα, στην οποία δεν θα έχει θέση στο μέλλον η ανθρωπιά αλλά το κυρίαρχο συμφέρον απρόσωπων οντοτήτων και δημιουργημάτων ενός αυταρχικού  παγκοσμίου  ανεξέλεγκτου ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

Υ.Γ

Ο COVID δεν είναι  ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ  αλλά θέμα μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ εξουσίας  πάνω στην ΘΕΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (κατ εικόνα) του ανθρώπου, την οποία εξευτελίζει.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!

loading...