Ηλίας Μόσιαλος: Τα μονοκλωνικά αντισώματα πρέπει να χορηγούνται μόνο στους εμβολιασμένους.

Η δήλωσή αυτή του κ. Μόσιαλου πέρα από ανήθικη και ρατσιστική αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει από φαρμακολογία, αφού τα μονοκλωνικά αντισώματα αδρανοποιούν το εμβόλιο!

Όπως εξηγεί ο καθηγητής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ κ. Δημήτρης Κούβελας, οι εμβολιασμένοι παράγουν τη λεγόμενη ακίδα και η ακίδα παράγει τα δικά μας ενδογενή αντισώματα. Όταν χρησιμοποιήσουμε ένα εξωγενές αντίσωμα, αυτό δεσμεύει την ακίδα του ιού. Επομένως, πιθανώς, να είναι αντένδειξη ο εμβολιασμός στη χρήση αντισωμάτων, γιατί εξουδετερώνονται μεταξύ τους. Τα εξωγενή αντισώματα μπορούν να αδρανοποιήσουν όλο το εμβόλιο΄. 

Το σχόλιο του Μόσιαλου είναι επίσης ανήθικο και ρατσιστικό και διακρίνει τους ανθρώπους με βάση του αν πρόλαβαν ή δεν πρόλαβαν τον εμβολιασμό ή με βάση αν ήθελαν ή δεν ήθελαν τον εμβολιασμό. Οι κανονικοί γιατροί δίνουν το φάρμακο που χρειάζεται, αυτός που το χρειάζεται, όταν το χρειάζεται, στη δόση που το χρειάζεται, για τον χρόνο που το χρειάζεται. Δεν βλέπουν ούτε τι είχε πριν, ούτε τι σκεφτόταν πριν. Από τη στιγμή που είναι ασφαλισμένος και πληρώνει κανονικότατα τις ασφάλειές του, οι γιατροί δεν έχουν το δικαίωμα να μην του δώσουν τη θεραπεία που του χρειάζεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

loading...