Η αόρατη κυβέρνηση

GEWKWN:

Οι αποκαλύψεις σε αυτό το κείμενο είναι συγκλονιστικές και απίστευτες … είναι αποκαλύψεις ενός πολύ σημαντικού Εβραίου… Οι Εβραίοι έχουν καταλάβει τα βασικά κέντρα εξουσίας σε όλο τον πλανήτη (οικονομία, πολιτική, μέσα ενημέρωσης, εκπαίδευση κλπ) και τώρα ξεκίνησαν το τελικό σχέδιο για παγκόσμια κυβέρνηση

Διαβάστε τους τρόπους και τις τακτικές που έχουν χρησιμοποιήσει οι Εβραίοι για την καταστροφή του χριστιανικού πολιτισμού…..

‘’ Έχετε εθιστεί στα φάρμακά μας  μέσω των οποίων γίναμε οι απόλυτοι κύριοι σας… Δημιουργήσαμε και ελέγχουμε τον ΟΗΕ που θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο όταν δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση…..σε κάθε χώρα ελέγχουμε τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνου και τηλεόρασης. Ελέγχουμε ακόμη και τη μουσική και τους ερμηνευτές. Λογοκρίνουμε τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν για δημοσίευση πολύ πριν φτάσουν στους εκδότες. Σύντομα θα έχουμε και τον πλήρη έλεγχο της σκέψης σας. “

«Η δύναμή μας δημιουργήθηκε μέσω της χειραγώγησης του νομισματικού συστήματος… Από την αρχή σκοπός μας ήταν να κατασχέσουμε όλο το χρυσό και το ασήμι και να τα αντικαταστήσουμε με άχρηστα χαρτονομίσματα που δεν εξαγοράζονται. Αυτό έχουμε κάνει. Τα χρήματα δεν έχουν καμία αξία ».

«Αρχικά ελέγχοντας το τραπεζικό σύστημα ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε το εταιρικό κεφάλαιο. Μέσω αυτού, αποκτήσαμε το απόλυτο μονοπώλιο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, των ραδιοφωνικών δικτύων και των νέων τηλεοπτικών μέσων. Η τυπογραφία, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και τα τεχνικά περιοδικά είχαν ήδη πέσει στα χέρια μας, κάθε εφημερίδα που αρνιόταν να την ελέγχουμε, την γονατίζαμε  αποσύροντας όλες τις διαφημίσεις»

 «κανείς τις τελευταίες τρεις δεκαετίες δεν έχει επιτύχει καμία πολιτική δύναμη χωρίς την έγκριση των Εβραίων.»

« Κατά την εποχή του Χριστού εμείς οι Εβραίοι αναζητούσαμε μια υλική και επίγεια βασιλεία, αλλά μας πρόσφερε μόνο μια πνευματική βασιλεία. Αυτό δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε, οπότε απορρίψαμε τον Ιησού και τον σταυρώσαμε.’’

«Εμείς οι Εβραίοι δεν είχαμε ποτέ κανένα θρησκευτικό θεσμό που αναπτύχθηκε από τη δική μας συνείδηση γιατί μας λείπει κάθε είδους ιδεαλισμός. Αυτό σημαίνει ότι η πίστη στη ζωή πέρα από αυτήν την επίγεια ύπαρξη είναι ξένη για εμάς. Στην πραγματικότητα, το Ταλμούδ μας δεν θέτει αρχές με τις οποίες να προετοιμάζει το άτομο για μια μελλοντική ζωή, αλλά παρέχει μόνο κανόνες για μια πολυτελή ζωή σε αυτόν τον κόσμο.»

«Έχουμε ευνουχίσει την κοινωνία μέσω του φόβου και του εκφοβισμού…..Πολλοί από τους δικούς μας κατέχουν έδρες καθηγητών σε δήθεν χριστιανικά θεολογικά σεμινάρια.

Είμαστε έκπληκτοι από την ηλιθιότητα των Χριστιανών να λαμβάνουν τις διδασκαλίες μας και να τις διαδίδουν ως δικές τους. Όπως δήλωσε ο Χένρι Φορντ: «Οι Χριστιανοί δεν μπορούν να διαβάσουν τη Βίβλο παρά μόνο με εβραϊκά γυαλιά και ως εκ τούτου τη διαβάζουν λάθος».

»Μέσω της προπαγάνδας μας, η Εκκλησία έγινε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής μας. Αυτό μας έχει δώσει ακόμη μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία, πιστεύοντας το ψέμα ότι είμαστε οι εκλεκτοί άνθρωποι, αυτά τα παραπλανημένα παιδιά της Εκκλησίας……. μας υπερασπίζονται μέχρι να καταστρέψουν τον δικό τους πολιτισμό. Οι Εβραίοι δεν χρειάζεται να έχουν το δάχτυλό τους σε κάθε κουμπί που προκαλεί καταστροφή του χριστιανικού πολιτισμού, καθώς σε πολλές περιπτώσεις έχουμε τους προσηλυτες μας να το κάνουν για εμάς…….

Μέσα από την επιρροή μας στη θρησκεία καταφέραμε να εμπλέξουμε τους αδαείς Χριστιανούς σε πόλεμο μεταξύ τους, ο οποίος πάντα φτωχοποιούσε και τις δύο πλευρές, ενώ εμείς θερίζαμε μια οικονομική και πολιτική συγκομιδή. »

»Μέσω της θρησκείας έχουμε αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας, των κυβερνήσεων και των οικονομικών, ο ευκολόπιστος κλήρος με μια ανάσα διδάσκει τους ενορίτες τους ότι είμαστε ένας ξεχωριστός, εκλεκτός λαός»

»Δεν πιστεύουμε σε μια ζωή μετά θάνατον, όλες οι προσπάθειές μας στρέφονται στο τώρα. Δεν είμαστε τόσο ανόητοι όσο εσείς, και ποτέ δεν θα υιοθετήσουμε μια ιδεολογία που έχει τις ρίζες της στην αυτοθυσία. Ενώ εσείς θα ζήσετε και θα πεθάνετε προς όφελος της κοινότητας, εμείς θα ζούμε και θα πεθαίνουμε μόνο για τον δικό μας ατομικό εαυτό. Η ιδέα της αυτοθυσίας απεχθάνεται τους Εβραίους.

»Ποτέ δεν δίνουμε αλλά μόνο παίρνουμε. Δεν εργαζόμαστε ποτέ, αλλά απολαμβάνουμε τους καρπούς της εργασίας των άλλων….. Μπορούμε φυσικά να ζούμε μέσα σε οποιαδήποτε κοινωνία, αλλά να παραμένουμε πάντα πνευματικά χωρισμένοι…… Παίρνουμε την παραγωγικότητά σας έναντι ελάχιστης αμοιβής και την μετατρέπουμε σε περιουσία….. καταφέραμε να υποδουλώσουμε την κοινωνία στη δική μας δύναμη που είναι το χρήμα, κάνοντας τους ανθρώπους να το αναζητήσουν »

»Ένας δυσαρεστημένος λαός είναι τα πιόνια στο παιχνίδι μας της παγκόσμιας κατάκτησης. Έτσι, πάντα αναζητούν και ποτέ δεν μπορούν να βρουν ικανοποίηση. Τη στιγμή που αναζητούν την ευτυχία έξω από τον εαυτό τους γίνονται πρόθυμοι υπηρέτες μας»

»Έχετε εθιστεί στην ιατρική μας μέσω της οποίας γίναμε απόλυτοι κύριοι σας»

» Ήμασταν πάντα έτοιμοι να θυσιάσουμε μερικές χιλιάδες Εβραίους με αντάλλαγμα την παγκόσμια ηγεσία…… εμείς οι Εβραίοι πρέπει να γίνουμε δικηγόροι για να μπορούμε να ελέγχουμε και να πνίγουμε τα δικαστήρια, ακόμη και τους δικαστές, εκτός αν είναι  Εβραίοι…..

 Πρέπει να γίνουμε γιατροί και δάσκαλοι και ηγέτες σε όλες τις εκκλησίες και αυτός ο στόχος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το είπα πριν και θα το ξαναπώ τώρα: Θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του κόσμου.  Είμαστε πολύ επιτυχημένοι στο να σας κρατάμε μπερδεμένους……Είμαστε αληθινοί δάσκαλοι στη δημιουργία σύγχυσης. Η λέξη Βαβυλώνα στα Εβραϊκά είναι Βαβέλ και σημαίνει σύγχυση……

«Μπορούμε να καταστρέψουμε την οικονομία οποιασδήποτε χώρας χωρίς καν να το καταλάβουν… Έχουμε μολύνει πλήρως τις εκκλησίες σας και τώρα ελέγχουμε το σχολικό σύστημα. Είναι επίσης πραγματικότητα ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο του οργανωμένου Χριστιανισμού. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα που μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο ή αποτέλεσμα για να αλλάξετε την οργάνωση της κοινωνίας μας. »

Σημείωση: ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μετά από τα γεγονότα θα αποκαλυφθούν πολλά, τότε θα καταλάβουμε ότι ζούσαμε μέσα στην παραπληροφόρηση, τότε θα καταλάβουμε ότι αιώνες τώρα είχαμε πολλούς ρασοφόρους που ήσαν προδοτες της Πίστης μας, Ιεράρχες, κλήρο και θεολόγους που πρόδωσαν τον ίδιον Τον Χριστό, θα αποκαλυφθούν τα πάντα, όπως, πότε είχαν διεισδύσει οι εβραίοι και εισήγαγαν πράγματα μέσα στη Χριστιανική πίστη αντίθετα του Χριστού, δηλαδή αντί-Χριστα….. Η Αλήθεια υπάρχει, και ο Χριστός είπε ότι όποιος την γνωρίσει, θα ελευθερωθεί, σύντομα θα ξεπροβάλει το φως της γνώσης του Χριστού, που θα οδηγήσει όποιον το αναζητά στην Αλήθεια, αφού όποιος ζητάει παίρνει και όποιος ψάχνει βρίσκει.

loading...