ΒΙΝΤΕΟ Σ-Ο-Κ!!! Βρίζουν τους ανεμβολίαστους: «ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ»! Ναζί και φασίστες καταλαμβάνουν τα ΜΜΕ

 Σφίγγει ο κλοιός!!! Στοχοποιούν σαν τα ΖΩΑ τους ανεμβολίαστους!!!

Ο παρουσιαστής του CNN, Don Lemon, του καναλιού ΠΡΟΤΥΠΟ των δημοσιογράφων στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, του καναλιού στο οποίο δίνει συνεντεύξεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια εκπομπής, προέτρεψε τους Αμερικανούς να αρχίσουν να «ντροπιάζουν» και να αποφεύγουν τους «ηλίθιους» μη εμβολιασμένους ανθρώπους, όπως τους αποκάλεσε!

Όπως συμπλήρωσε πρέπει να του αφήσουν πίσω τους, επειδή είναι «επιβλαβείς για το κοινό καλό».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να νταντεύουμε τους ανθρώπους όταν πρόκειται για … τα εμβόλια, λέγοντας  « Ω, δεν μπορείς να τους προσβάλεις. Δεν μπορείς να τους πεις ηλίθιους.

Ναι είναι. Οι άνθρωποι που βοήθησαν και υποστήριξαν τον Τραμπ είναι ηλίθιοι επειδή πίστεψαν το μεγάλο του ψέμα.

Οι άνθρωποι που δεν κάνουν εμβόλια, που πιστεύουν τα ψέματα στο Διαδίκτυο αντί για την επιστήμη (σ.σ. των γυρολόγων των ΜΜΕ),  ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να τους ντροπιάσουμε ή να τους αφήσουμε πίσω μας».

Να ακούμε λοιπόν την τηλεόραση και τους γυρολόγους των ΜΜΕ και όχι τους πραγματικούς επιστήμονες που βρήκαν φωνή στο διαδίκτυο, αφού τους απέκλεισαν από τα συνέδρια ή τους έβαλαν σε αναστολή! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! Οποία μεσαιωνικού τύπου άποψη!!! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ είναι ηλίθιοι!!!

Οι Ναζί σε λίγο θα μοιάζουν με παιδική χαρά εμπρός σε όλους αυτούς που ΒΡΙΖΟΥΝ πλέον ανοιχτά τους ανεμβολίαστους!!!

loading...