Απίστευτοι διάλογοι: «Όσοι νοσούν αν και έκαναν δύο δόσεις εμβολίου οφείλεται στο ότι δεν έκαναν και… τρίτη»!

 Ακόμα δεν έχουν καταλάβει φαίνεται αρκετοί ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν με τον κορωνοϊό και έτσι το μόνο που προτάσσουν είναι το εμβόλιο και μάλιστα “βασιλικότεροι του βασιλέως” ξεπερνούν ακόμα και τους οργανισμούς όπως ο FDA και δίνουν την δική τους άποψη. Το σημαντικότερο είναι ότι όταν τους λένε ότι νοσησαν βαριά πλήρως εμβολιασμένοι η απάντηση είναι: “Αυτό το έπαθαν γιατί δεν είχαν κάνει την τρίτη δόση”.

Την ίδια στιγμή προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν ή να δικαιολογήσουν τις παρενέργειες ασχέτως ότι οι έρευνες διεθνών οργανισμών αλλά και οι ίδιες εταιρείες πολλές φορές έχουν εντάξη.

Γνωστός πλέον στα κανάλια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για ολιγωρία των αρχών σχετικά με την εκκίνηση της χορήγησης της 3ης δόσης, κρούοντας το καμπανάκι για τους υγειονομικούς που έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου ήδη εδώ και πάνω από 6 μήνες:

«Ζητήσαμε ο εμβολιασμός της 3ης δόσης για τους υγειονομικούς να ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου».

Επιπλέον πρόσθεσε:

«Όλοι θα χρειαστούμε τρίτη δόση, την κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι οι εταιρείες μιλούν για έξι έως οκτώ μήνες μετά τη δεύτερη».

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή εμβολιασμένοι έχουν νοσήσει και δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ρίχνοντας το…φταίξιμο στην 3η δόση που δεν ήρθε έγκαιρα:

«Δεν σας κρύβω ότι έχουμε και περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι εμβολιάστηκαν αρχικά και αυτή τη στιγμή παλεύουν με τον ιό. Ενδεχομένως να μην βρίσκονταν σε αυτή τη θέση αν είχαν κάνει την 3η δόση»

Η δήλωση του μήνα: «Σύμπτωση οι θρομβώσεις μετά τους εμβολιασμούς»
«Όταν παρατηρούμε θρομβώσεις σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί, αυτό είναι μία σύμπτωση».
Σε αυτό το…συμπέρασμα έφτασε ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, εξηγώντας στην τηλεόραση μία ανάρτησή του στο Facebook που προξένησε αίσθηση.
Δείτε πρώτα την ανάρτησή του και έπειτα τις δηλώσεις του:
Εδώ και μια δεκαετία κάθε μέρα στην Γαλλία συμβαίνουν περίπου 500 θρομβώσεις. Από τον Γενάρη που ξεκίνησε το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του COVID-19 συμβαίνουν 500 θρομβώσεις μετά το εμβόλιο (που από τον Μάρτη είναι mRNA).
Χθες (ξανά)είδα στο ιατρείο εναν 50χρονο με ιστορικό ισχαιμικού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου που είναι σε μακροχρόνια αντιπηκτική θεραπεία. Τον Μάρτη, 9 μέρες μετά το εμβόλιο της Astra έκανε νέο ισχαιμικό επεισόδιο. Η πρώτη μας αντίδραση ήταν οτι επρόκειτο περί επιπλοκής του εμβολιου (αυτό λέγεται αυξημένη επαγρύπνηση και καλά κάναμε). Σκεφτόμασταν οτι ήταν το σύνδρoμο που αργότερα ονομάστηκε VITT (η ανοσολογικής αιτιολογίας θρόμβωση που εμφανίζεται σε 1/100000 εμβολιασμένους).
Αυτό ήταν ένα από τα δύο περιστατικά που μας κινητοποίησαν ώστε να κάνουμε έκκληση για αυξημένη προσοχή στην χρήση του ΑΖ (θυμίζω την παρέμβασή μου στην Ελλάδα με την συνέντευξή στον Νίκο Ξυδάκη στο Κόκκινο).
Κάναμε ενδελεχή έλεγχο της αιμόστασης και ενεργοποίησης των ενδοθηλιακών κυττάρων και όλα τα τεστ που εν τω μεταξύ αναδείχθηκαν για την διάγνωση του VITT. Το αποτέλεσμα, 4 και 6 μήνες μετά: αποδεδειγμένα η θρόμβωση δεν οφειλόταν στο εμβόλιο.
Δευτερη περίπτωση την ίδια περίοδο: μια γυναίκα 60 χρονών έπαθε πνευμονική εμβολή 2 μέρες μετά το εμβόλιο της Pfizer. Η αντίδρασή μας ήταν η ίδια (θυμίζω οτι στην ίδια συνέντευξη στο κόκκινο είχα αναφέρει – και είχα γράψει σε άρθρα που δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες και site) οτι και σε ανθρώπους που εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια παρατηρούνται θρομβώσεις.
Ιδια διαγνωστική διαδικασία ίδιο συμπέρασμα. Εχουμε στην “συλλογή μας” τουλάχιστον δέκα όποιες περιπτώσεις.
Η θρόμβωση οφείλεται σε άλλους λόγους κ όχι στον εμβολιασμό.
Θα μπορούσε, και σωστά, να πει κανείς πως πρόκειται για περιπτωσιολογία (αν και ποτέ δεν χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο). Ωστόσο η ανάλυση των δεδομένων που έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα δειχνει οτι οι θρομβώσεις που σημβαίνουν μετά τον εμβολιασμό είναι “σύμπτωση”.
Για την κατανόηση αυτού του συμπεράσματο από τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αναφέρω οτι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μας (ως ειδικοί της θρόμβωση) για την ανεύρεση της αιτιολογίας της θρόμβωσης είναι η απάντηση στο ερώτημα που τίθεται από τον κανόνα 3 C (cause, conséquence, coincidence στα ελληνικά: αιτία, συνέπεια ή σύμπτωση).
Από τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα φαίνεται οτι οι θρομβώσεις με τα εμβόλια mRNA είναι σύπτωση.
Το σύνδρομο VITT μετά τον εμβολιασμό με ΑΖ είναι συνέπεια γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στους οποίους προϋπάρχει ένα από τα στοιχεία που χρειάζεται για να γίνει η σπάνια επιπλοκή του VITΤ (η οποία αντιμετωπίζεται και δεν είναι θανατηφόρα).
Αυτή είναι η φυσιοπαθολογική βάση που ” ερμηνεύει ” τα δεδομένα των μεγάλων κλινικών μελετών (φάσης ΙΙΙ) και των επιδημιολογικών αναλύσεων από το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση μέχρι σήμερα».

loading...