Θα σας διηγηθώ ενα συμβάν που συνεβει τώρα κοντα,πριν μια μερα!

Βλεπεται τι γινεται στα νοσοκομεια,που μετα τις αναστολες εμβολιασμενων,αδυνατουν να λειτουργησουν σωστα!

Και στην εστιαση με 2 rabit test την εβδομαδα δηλαδη 100€ το μηνα,τα πραματα και εκει ειναι εξισου ασχημα!

Μια αλυσιαδα στην εστιαση,που δουλευει σχεδον μονο με υπαλληλους ηλικιας 20-30 ετων,φοιτητες η’  σπουδαστες,με 4ωρα και 6ωρα και λιγους πληρης απασχολησης,αδυνατη να λειτουργησει!

Γιατι παιδια που δουλευαν 4ωρα με 293€ και δεν θελουν να εμβολιαστουν,υποχρεουντε να πληρωνουν  2 rabit test την εβδομαδα δηλαδη καπου 100€ το μηνα!

Καποια παιδια σταματανε την δουλεια,με αποτελεσμα να μη βγαινουν οι βαρδιες και πχ οι προυσταμενοι στα ρεπο τους να δουλευουν ταμειο,στα μαυρα!

Δε γνωριζει το κρατος οτι με 50% ανεμβολιαστους,θα υπαρχει προβλημα σε καποιες επιχειρησεις με το προσωπικο?

Δεν μπορουν να βρουν υπαλληλους,γιατι η’ πρεπει να ειναι εμβολιασμενοι η’ να κανουν δυο rabit test και να δινουν το μισο μισθο τους στα test και στα αστικα πηγαινε ελα η’ αν μπορει η επιχειρηση να πληρωνει πληρως απασχολησης ολους τους υπαλληλους της,που η συγκεκριμενη,αδυνατει!

Παρολο οτι το κρατος γνωριζει τι συμβαινει στην αγορα,γνωριζει οτι αυτη η τεχνιτη ελλειψη προσωπικου,ωφειλεται σε δικους του νομους,κιομως βγαζει το ΙΚΑ για ελεγχους και αν βρει ‘μαυρο” εργαζομενο γραφει την επιχειρηση προστιμο 3000€!!

Αν δε δουλεψουν “μαυρα” πως θα βγουν οι βαρδιες,αφου τους φυγαν 4 ατομα,τα δυο εξ αυτων ηταν ταμεια???

Ειναι σαν τωρα να στειλει επιθεωρητη στα νοσοκομεια να καταγραφει η ευρυθμη λειτουργια τους και να κριθει ο προεδρος του νοσοκομειου,εν μεσω αναστολων!!

Τρελλα πραγματα!!

Μας παγιδευει το ιδιο το κρατος,για να μας βρει κατοπιν,σε μελλοντικο ελεγχο,μη προβλεπομενους και να μας τιμωρησει!

Ειναι οπως επιτρεπει την εισαγωγη αυτοκινητων με τελικες ταχυτητες 220 χιλιομετρα και να επιτρεπεται η μεγιστη ταχυτητα στη χωρα,στα 130 χιλιομετρα!

Τοτε γιατι επιτρεπει την πωληση τους η’ γιατι δεν μας υποχρεωνεις να βαλουμε κοφτη στα 130?

Ειναι τρελοι οι ανθρωποι,θελουν να μας εξαθλιωσουν σε βαθμο τετοιο που να παραδοθουμε ανευ ορων στις οποιες ορεξεις τους!!

Οπως λεει ο πρωθυπουργος σας…

ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΡΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!

ΓΑΜΙΕΤΑΚΗ ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ!!!

Θα φυγετε οχι μ ελικοπτερα που καποιοι λενε,αλλα θα σας βαλουμε πανω στην προπελα των ανεμογεννητριων σας και θα σας εξφεδωνησουμε σαν το καταπελτη!!

Γ.Ν

loading...