ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

 Αγαπητοί πατριώτες ευλογημένοι Έλληνες που στερείστε την αγαπημένη σας πατρίδα, γιατί σε ξερίζωσαν οι πουλημένοι υπηρέτες των ξένων «Μεγάλων Δυνάμεων»  (όπως πιστεύουν οι ίδιες) για να κάνουν επεκτατικούς πολέμους με το πρόσχημα βοήθειας σε μικρά κράτη, που (δήθεν) έχουν την ανάγκη τους.

  Τα «συμμαχικά κράτη» με τις δια ίδιον όφελος επεμβάσεις τους στα εσωτερικά της Ελλάδας, σας ανάγκασαν να πάρετε τον δρόμο της ξενιτιάς. Η δική σας γενιά πλήρωσε το τίμημα των λάθος πολιτικών χειρισμών κι εσείς στερείστε την πατρίδα σας μέχρι τώρα. Μα κι εμάς που μείναμε εδώ, μας πληγώνουν και μας προδίδουν τα πολιτικά ανδρείκελα των Σιωνιστών.  

    Τα «Μεγάλα Αφεντικά» επιδιώκουν να υποδουλώσουν το Έθνος μας, γιατί είμαστε εμπόδιο στα επεκτατικά σχέδιά τους για τον απόλυτο έλεγχο και τα πλούτη του Πλανήτη. Μα είναι  δυνατόν να επιβληθούν στην χαρισματική φυλή μας, που γεννήθηκε από Αγάπη από τον Δημιουργό όλου του Πλανήτη; Μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι Θεοί στην θέση του Θεού;

    Όχι δεν μπορούν, γιατί ο Έλληνας θα βάλει τα στήθη του μπροστά και θα νικήσει το Θηρίο που απειλεί να καταβροχθίσει όλη την Ανθρωπότητα! Γιατί ο Έλληνας είναι γεννημένος και πανέτοιμος να ανταποκριθεί στο Εθνικό του καθήκον, για την σωτηρία της πατρίδας του. Οι Έλληνες θα είναι οι ελευθερωτές των λαών από την υποδούλωσή τους. Είναι θέλημα Θεού.

     Αγαπητοί Έλληνες της διασποράς όλοι γνωρίζουμε πως η Ελλάδα δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν είστε μακριά της. Τώρα μάλιστα που την βιάζουν τόσο ανενδοίαστα τα κτήνη της Ελίτ. Πως μέσα σας κρατάτε ζωντανή την αγάπη σας για τον τόπο σας και την επιθυμία να συμβάλλετε στην απελευθέρωσή της. Γιατί είστε τέκνα της Αθάνατης Φυλής με τα Ιδανικά και τις Αρετές της και σας κάνει περήφανους η ένδοξη καταγωγή σας. 

    Ποτέ δεν είναι αργά να αισθανθείτε το χρέος σας προς την χώρα που σας γέννησε και να πάρετε τον δρόμο του γυρισμού, γιατί είστε αναπόσπαστο κομμάτι της. Αφήστε το να κυριεύσει την σκέψη σας, για να σας οδηγήσει στα ματωμένα χώματα, που χρειάζονται την παρουσία σας, για να λάμψουν ξανά. Είναι  η μοίρα της Ελλάδας να ανοίγει τον δρόμο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!

        ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ!

loading...