Τούρκοι: Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία» στην άλωση της Τριπολιτσάς

 

Το θράσος είναι κάτι που διέκρινε την τουρκική εξωτερική πολιτική, έτσι δεν πρέπει κανένα να εκπλήσσει η επίθεση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών το οποίο κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία στην Άλωση της Τριπολιτσάς.

Δεν πρέπει κανένα να εκπλήσσει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει και να εξοργίζει με τις ανιστόρητες  ασυναρτησίες των Τούρκων, του λαού πόυ έχει πραγματοποιήσει Γενοκτονίες κατά των Ποντίων, των Αρμενίων και άλλων.

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στο Twitter γράφοντας:

«23 Σεπτεμβρίου 1821. Σφαγή της Τριπολιτσάς. Μια μαύρη κηλίδα στην Ιστορία!» και συνοδεύοντας την ανάρτηση από την ανάλογη αφίσα!

Και αποδεικνύοντας το τουρκικό θράσος παραδίδει και… μαθήματα ανθρωπισμού:

«Έχουν περάσει 200 χρόνια από τότε που δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι δολοφονήθηκαν άγρια στην Τριπολιτσά. Αυτή η απάνθρωπη σφαγή, η οποία είχε ως στόχο να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο να μην επιβιώσει στην Πελοπόννησο, έμεινε ως μαύρο στίγμα στην Ιστορία. Όσοι κάνουν το λάθος να διδάσκουν τους άλλους, διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε κάθε ευκαιρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικές τους θηριωδίες δεν μπορούν ποτέ να ξεχαστούν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα με ειλικρίνεια», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ.

loading...