ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά* – 

Συνδυασμένο υβριδικό χτύπημα εντός και εκτός των τειχών της Ελλάδας και στον πυρήνα της, τις ‘Ενοπλες Δυνάμεις της, σήμερα. Από την μία πλευρά των συνόρων μας η Τουρκία, με εθνικό συμφέρον της, την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας μας διεκδικεί την ελληνική ΑΟΖ και την απόσυρση των στρατευμάτων της Ελλάδας από το Καστελλόριζο και από την Ελλάδα πλευρά των συνόρων μας, ο ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη συντρίβει τη μαχητική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων διώκοντας και θέτοντας σε αναστολή με διαταγή του κρίσιμο στρατιωτικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων της Ελλάδας με συνοδεία μπαράζ ελληνόφωνων σχετικών δημοσιευμάτων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στην Ελλάδα εφαρμόζεται υποδειγματικά ο σύγχρονος υβριδικός πόλεμος από πλευράς Τουρκίας όπου οι συμβατικές επιχειρήσεις, τα κανόνια και όπλα, ακολουθούν στο τέλος την κύρια μορφή του όπου με επικοινωνιακό τρόπο, με έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, με τεχνητή σε θέμα και χρόνο ενημέρωση καθώς και έλεγχο με κάθε τρόπο των πολιτικών αποφάσεων του αντιπάλου επιτυγχάνεται ο τελικός σκοπός κάθε πολέμου από την αρχαιότητα, η επιβολή της πολιτικής βούλησης επί του αντιπάλου, η παραίτηση από τη μάχη εθνικής επιβίωσης.

Έτσι η Ελλάδα με απόφαση Παναγιωτόπουλου και συνοδεία “βομβαρδισμού” δημοσιευμάτων επιδιώκει να καταστρέψει τον αμυντικό ιστό της, χρησιμοποιώντας το “όπλο” του αντιπάλου, το εμβόλιο της Τουρκικής ελεγχόμενης BioΝΤech, αρχικά στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και σύντομα πιο βαθιά σύμφωνα με επιζήμιες διαρροές.

Την ίδια ώρα η εκτέλεση ερευνών και πολεμικών ασκήσεων σε ευαίσθητες περιοχές προετοιμάζει τις συνθήκες ώστε η πολιτική βούληση της Τουρκίας να επιβληθεί εύκολα όταν απαιτηθεί με τον αμυντικό μηχανισμό της Ελλάδας τραυματισμένο από φίλια πυρά, τις πολιτικές αποφάσεις Παναγιωτόπουλου-Χαρδαλιά.

Οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων μας δεν είναι περιουσία των Μητσοτάκη – Παναγιωτόπουλου – Χαρδαλιά που τη χρησιμοποιούν και την “ξεπουλάνε” όποτε θέλουν. Είναι μάχιμο προσωπικό των Ελλήνων, σπουδασμένο και εκπαιδευόμενο με τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, αφοσιωμένο στην προάσπιση της Ελλάδας εντός και εκτός των τειχών από κάθε εχθρικό επιβουλέα και συνεργάτη τους όταν απαιτηθεί. Δεν εκδιώκεται και δεν αντικαθίσταται με μία διαταγή κάθε Παναγιωτόπουλου. Κάθε εχθρική ενέργεια εναντίον προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων μας επιδρά στο ηθικό όλων και αυτός είναι ο αυτοσκοπός της προετοιμασίας και διεξαγωγής κάθε πολέμου.

Ο ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος είναι πλέον ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας με τη διαταγή του για παύση εργασίας και πείνας επί προσωπικού που φέρει το εθνόσημο της Ελλάδας επί δεκαετίες γιατί απλά δεν είναι πελάτες της Τουρκικών συμφερόντων εταιρείας BioΝΤech. Οφείλει να παραιτηθεί πριν να είναι αργά για την Ελλάδα και να αντικατασταθεί από κάποιον που ενώνει και δεν διασπά τον πυρήνα της φυλής μας. Κάθε άλλη σχετική διαταγή του μειώνει την αμυντική ισχύ μας, ωφελεί την Τουρκία, δημιουργεί σχάση στο πυρήνα του Έθνους μας και εξυπηρετεί τα σχέδια της Τουρκίας. Παναγιωτόπουλος και Χαρδαλιάς ανίδεοι περί Πολέμου, ας κάτσουν στην καρέκλα τους και ας αφήσουν τους πολεμιστές μας ενωμένους να υπερασπιστούν την Ελλάδα.

Η μέχρι τώρα πετυχημένη αντιμετώπιση του COVID-19 στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς εμβόλια αρχικά και με την ατομική επιλογή κάθε Έλληνα μετέπειτα σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων που υπερασπίζονται οι Αξιωματικοί και οι Υπαξιωματικοί μας και τη Νομοθεσία της Ε.Ε. αποδεικνύει ότι οι μέχρι τώρα διαταγές Παναγιωτόπουλου για επιπλοκή στη λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, για άθλιες άδειες τιμής σε πελάτες της BioΝΤech και λοιπών είναι άχρηστες και επικίνδυνες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εμβολιασμένες ή μη αδιάφορο, δύο χρόνια ήταν παρούσες παντού εντός και εκτός των τειχών και ενωμένες και ακέραιες διεξήγαν ασκήσεις και συσκέψεις με όλα τα μέτρα προστασίας χωρίς καμία επίδραση από τον COVID-19.

Ας ξυπνήσουν οι ταγοί της Ελλάδας εντός και εκτός των τειχών πριν να είναι αργά. Πριν η Ελλάδα παραδώσει στην νέα οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν ό,τι κέρδισαν με αίμα και ακρωτηριασμούς οι Έλληνες του ’40, αρκετοί εν ζωή ακόμα.

Τιμή στον Διευθυντή του ΝΙΜΙΤΣ Στρατηγό Σέργιο Γκιζάρη που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αρνήθηκε να διώξει Έλληνες Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, Στρατιωτικούς Ιατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό. Προσωπικό που απαιτείται να πολεμάει από την περίοδο της ειρήνης πια για την υπεράσπιση της Ελλάδας και ο ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος αναστέλλει την εργασία και τη ζωή του.

Οι Στρατηγοί άγουν και οι Αξιωματικοί τιμούν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι το Κράτος και τη φυλή τους. Την ώρα κάθε Πολέμου, με οποιαδήποτε μορφή έχει πια, δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής τους με τη θυσία τους ή την ντροπή της ύπαρξης τους, δειλοί και με φόβο μπροστά στην επίθεση του αντιπάλου εκλιπαρώντας για ένα πολιτικό καταφύγιο.

loading...