«Θεέ μου ελπίζω να μην συμβεί»! Νέα «ΒΟΜΒΑ» μετά την Κίνα που αφορά τις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ ΣΟΚ!

Μετά τα όσα συμβαίνουν στην Κίνα , ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται «βόμβα» να σκάσει και στις ΗΠΑ, όχι οικονομικής αλλά πολιτικής φύσεως, καθώς το Βαθύ Κράτος είναι έτοιμο να θυσιάσει την ίδια του την χώρα, προκειμένου να επέλθει παγκόσμια κατάρρευση και να προκύψει πρόσχημα για παγκόσμια χούντα.

Η Λάρα Λόγκαν είναι δημοσιογράφος τηλεόρασης και ραδιοφώνου της Νότιας Αφρικής και ανταποκριτής πολέμου. Ήταν όμως και ανταποκρίτρια του αμερικανικού CBS News μεταξύ 2002 και 2018.

Αναφέρει σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση στις ΗΠΑ αλλά και το Αφγανιστάν:

«Τα σύνορα στο Del Rio του Τέξας είναι φορτωμένα. Περίπου 4.200 μετανάστες συγκεντρώνονται κάτω από έναν ανισόπεδο κόμβο.

Έρχονται άνθρωποι από όλες της χώρες της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής. Ήρθαν επειδή πήραν το μήνυμα ότι ”δεν υπάρχουν νότια σύνορα” και ότι ”η διοίκηση Biden έχει ανοίξει τους φράκτες και αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάτε στην Αμερική….”

Όλα αυτά τα άθλια διαβολικά άτομα της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν έχουν καμία συνείδηση! Έτσι πρόδωσαν και τους συμμάχους μας στο Αφγανιστάν.

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί είναι και οι δύο συνεργοί!!!!!

Διαμορφώνουν (το κλίμα) για μια επίθεση για την οποία θα κατηγορήσουν τους Αφγανούς πρόσφυγες και τους ανθρώπους που προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεφύγουν. Μπορείτε να δείτε όλα τα σημάδια της

Προετοιμάζουν το πεδίο της μάχης. Και δεν εννοώ το πεδίο μάχης στην Καμπούλ. Εννοώ το πεδίο μάχης εδώ ακριβώς (σε αμερικανικό έδαφος). Θεέ μου, ελπίζω αυτό να μην πραγματοποιηθεί».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν ευσταθεί το ρεπορτάζ, τότε και στην Αμερική ετοιμάζεται κάτι μεγάλο, το οποίο θα συμβάλλει στο γενικό κλίμα κατάρρευσης που επικρατεί στον πλανήτη!

Δείτε το βίντεο:

loading...