ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 Γεννηθήκαμε Ελεύθεροι και ανυπότακτοι Έλληνες και δεν μας ταιριάζει η σκλαβιά. Κι ας βιώνουμε προσωρινή υποταγή στην ξενοκίνητη Κυβέρνηση. Ίσως να είναι μια ακόμα δοκιμασία της Φυλής μας, για να αποδείξουμε ξανά, πως οι αληθινοί Έλληνες είναι αγωνιστές και ξανά προς την δόξα τραβούν.

Γεννηθήκαμε Ανεξάρτητοι και Ελεύθεροι Έλληνες και δεν προσκυνάμε παρά μόνο στην Σημαία μας. Απέναντι στις εχθρικές επιθέσεις αντιτάσσουμε το Ελληνικό Πνεύμα μας. Η Ανεξαρτησία της Φυλής μας έγινε Ιστορική διδαχή για πολλούς λαούς, που υπέφεραν από κατακτητές στο διάβα των Αιώνων.

Γεννηθήκαμε χαρισματικός λαός και ο πρώτος στην γη που γέννησε τον Πολιτισμό και την Δημοκρατία, όταν οι άλλοι ήταν ακοινώνητοι και χωρίς γραφή. Εμείς τους δώσαμε τα Φώτα για να βγουν από το σκοτάδι της άγνοιάς τους.  Όσοι κατάφεραν να εξελιχθούν όμως, αντί για ευχαριστώ οι αγνώμονες, επιχειρούν σήμερα να γυρίσουν εμάς στο σκοτάδι της ανυπαρξίας.

     Με έναν ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο τα αρπακτικά της Νέας Τάξης επιδιώκουν τον αφανισμό μας, κι ας γνωρίζουν το γονίδιό μας και τους Αγώνες για την Ανεξαρτησία μας. Μήπως είναι ανιστόρητοι, που ποτέ δεν βρέθηκαν μπροστά σε άλλους ανυπότακτους λαούς; Σίγουρα με λάθος Λαό τα έβαλαν και τώρα έχουν την ευκαιρία τους να καταλάβουν τι Εστί Ελληνας!

    Σύντομα θα μάθουν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, που σχεδίασαν τον διαμελισμό της Ελλάδας και την υποδούλωση των Ελλήνων, πως η Ελληνική ψυχή δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς, που εκφράζονται από τα υποτακτικά πολιτικά πιόνια της. Πως ο Έλληνας είναι γενναίος πολεμιστής για την πατρίδα του και έχει χρέος να την προστατεύει… έστω κι αν υπάρχουν και λιγόψυχοι ανθέλληνες, κόντρα στους Αγωνιστές.  

    Έστω κι αν διαδίδεται πως οι υποταγμένοι σήμερα  Έλληνες, δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες. Έστω κι αν οι προδότες υποκλέπτουν Χρυσές Ιστορικές σελίδες τους. Αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι τυχοδιώκτες, που συναινούν στη Νέα Τάξη για την παραμονή τους στην Εξουσία. Στην γενιά μας έλαχε να πρέπει να αποδείξει για άλλη μια φορά, πως είμαστε πράγματι ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.    

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

loading...