ΗΧΗΤΙΚΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ): «ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΑ»

 Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει στην εκπομπή μας η Λέττα Καλαμαρά (δημοσιογράφος ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και με το δικό της site http://thedayaftergr.blogspot.com/) αναφορικά με τον υβριδικό πόλεμο σε βάρος της χώρας τον οποίο ουσιαστικά υποβοηθούν οι ένοπλες δυνάμεις μας αντί να υπερασπίζονται την Πατρίδα. Αυτό οδηγεί σταδιακά στην μετατροπή της Ελλάδος από χώρα σε χώρο. Ακούστε από το 31.50” αλλά ειδικά από το 38.30” και μετά 

Συνοπτικά αναφέρουμε πιο κάτω τα όσα υπογραμμίζει η Λέττα Καλαμαρά. 
 
Η Ελλάδα ως χώρα και όχι χώρος
Η Ελλάδα συνεχίζει να επιδεικνύει λάθος στρατηγική ακολουθώντας τις επιταγές του Βερολίνου που κινείται σαφέστατα υπέρ της Τουρκίας. Τελευταίο απτό παράδειγμα τα εγκωμιαστικά ρεπορτάζ του γερμανικού Τύπου για τις κλειστές δομές προσφύγων, που δημιουργούνται στα νησιά του Αιγαίου, που αποτελούν στην ουσία μια επιβεβαιωμένη μορφή εποικισμού και μόνιμης παρουσίας επί ελληνικού εδάφους εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών με ό,τι αυτό σημαίνει μακροπρόθεσμα για την περιοχή. Τον πρώτο λόγο τον έχει η πολιτική ηγεσία για αυτού του είδους τις αποφάσεις που είναι επιζήμιες και ολέθριες για την ασφάλεια της χώρας και μετά ακολουθεί η στρατιωτική ηγεσία.
Ο τρόπος με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα των μεταναστευτικών ροών, τον έλεγχό τους, την παραμονή μέρους όσων καταφθάνουν παρανόμως στη χώρα μας και η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτό καταδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας υβριδικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδας με βασικό μέσο τις πληροφορίες, τη διάσπαση, της διάβρωση της συνοχής του κοινωνικού εθνικού ιστού ακόμη και των Ενόπλων Δυνάμεων. Παράδειγμα η χρήση πολεμικού εξοπλισμού προς εξυπηρέτηση υποδοχής και διαμονής μεταναστών που φτάνουν παρανόμως στην Ελλάδα, γεγονός που μετατρέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε όργανα για εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών πέραν του βασικού έργου τους που είναι η προάσπιση της χώρας. Δυστυχώς η πολιτική τακτική ενίσχυσης της ανοχής των Ελλήνων απέναντι στις ροές μεταναστών με την υπόσχεση οικονομικού ανταλλάγματος υπονόμευσε και υπονομεύει κάθε προοπτική ανάπτυξης αλλά και την εθνική συνείδηση καθιστώντας σταδιακά την Ελλάδα από χώρα σε χώρο.
Η Ελλάδα οφείλει να αντισταθεί στην αλλοτρίωση και την απαλλοτρίωσή της, παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις στην περιοχή μας αλλά και τον κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συνεργασία ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Αυστραλίας που είναι μια δυναμική κίνηση η οποία σηματοδοτεί περισσότερες κινήσεις στη γεωστρατηγική σκακιέρα. Σε αυτό το νέο πλαίσιο η Ελλάδα οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη τη συγκεκριμένη εξέλιξη και να μην αδιαφορήσει για αυτά που σηματοδοτεί. Από τη στιγμή μάλιστα που βασική στρατηγική της Τουρκίας είναι να αξιοποιεί κάθε τι καινούργιο που εκδηλώνεται και αφορά την ανατροπή ισχύος στην περιοχή.
loading...