ΒΙΝΤΕΟ προκαλεί νέο «ΣΕΙΣΜΟ»! Μικρόφωνο «πιάνει» υπουργούς! Τι είπαν για τα εμβόλια;;;

Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, προτεραιότητα δεν έχει η Υγεία αλλά η υπακοή!!!

Όπως γράφουν οι «The Times Of Israel», αρκετοί υπουργοί ακούστηκαν πριν από την συνεδρίαση του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή να λένε πως ορισμένοι περιορισμοί που σχετίζονται με τον κορωνοϊό αποσκοπούν μόνο στην ενθάρρυνση (πίεση) του κόσμου για να εμβολιαστεί και όχι στην μείωση της νοσηρότητας, την ώρα που στο Ισραήλ, o Dr. Κόμπι Χαβίβ, διευθυντής του νοσοκομείου Herzog της Ιερουσαλήμ έχει τονίσει πως οι περισσότεροι ασθενείς είναι εμβολιασμένοι, ακόμη και εκείνοι που νόσησαν βαριά.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σεισμό όχι μόνο στο Ισραήλ αλλά και σε άλλες χώρες, καθώς κάνει εδώ και κάποιες ώρες τον γύρο του διαδικτύου!!!

«Πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να καταργήσετε το Green Pass για εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Ayelet Shaked στον υπουργό Υγείας Nitzan Horowitz, σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τις ειδήσεις του Channel 12 την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

«Και στις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. Επιδημιολογικά είναι σωστό», απάντησε ο Horowitz στο Shaked, σημειώνοντας μάλιστα ότι το Green Pass δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε υπαίθριες συγκεντρώσεις.

«Το πρόβλημά μας όμως είναι οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Τα χρειαζόμαστε… (σ.σ. αν και επιδημιολογικά δεν χρειάζεται) αλλιώς… δεν θα βγούμε από αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Με άλλα λόγια, το Green Pass χρησιμοποιείται, προκειμένου εν εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ως μέσο πίεσης και εκβιασμού! Σημειώνεται πως το πάσο αυτό εφαρμόζεται και στην Ελλάδα!

Επομένως, δεν ανησυχούν τόσο για την Υγεία του κόσμου, αλλά για να «φύγουν» τα εμβόλια, καθώς όπως φαίνεται, υπάρχουν δεσμεύσεις σε τρίτους

loading...