ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ… ΦΤΩΧΟΙ






Μαίρη Καρά* – 

 Είχαμε την τύχη να γεννηθούμε στην πιο ένδοξη Ιστορικά, πιο όμορφη γεωγραφικά και πιο πλούσια χώρα. Στον κάθε Έλληνα αναλογούν 96 δις ευρώ, σύμφωνα με τον πλούτο της. Και η Ελλάδα είναι χρεωμένη. Και οι πολίτες της πληρώνουν αβάστακτους φόρους στους δανειστές. Παράδοξο φαινόμενο!

    Οι Διεθνείς τοκογλύφοι με την συνέργεια των πολιτικών υποτελών τους έστησαν την ψεύτικη Κρίση με ειδεχθή δάνεια, αρπάζοντας και την Εθνική μας κυριαρχία. Αυτοί μας έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους και οι άστεγοι κοιμόνται στους δρόμους. Αυτοί ευθύνονται για την ανεργία της νεολαίας, που την οδηγεί στην ξενιτιά. Αυτοί μας επέβαλλαν τις Πολυεθνικές.

    Είμαστε πάλι υπό Κατοχή κι ας ελευθερωθήκαμε το 1821. Τα Ιδανικά της Ελευθερίας, που αποκτήσαμε με θυσίες και αίμα χάθηκαν με την δουλικότητα  Ανθέλληνων και άθεων πολιτικών. Αφεθήκαμε σαν κοινωνία να μας παρασύρει στην διαφθορά η ξενομανία. Ανεχτήκαμε την Εθνική σαπίλα και ξεχάσαμε το χρέος προς την πατρίδα. Ο προορισμός του Έλληνα δεν είναι να καθοδηγείται στην εξαθλίωση. Ο προορισμός του είναι  να διαιωνίζει τον Ελληνικό Πολιτισμό σε όλη την Οικουμένη.

     Το ιδεώδες της Ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα στην τέφρα, από την οποία ελπίζουμε να αναγεννηθεί η Ελλάς. Η Ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην Ελευθερία του πνεύματός του. Η Ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία για να έχει αποτέλεσμα, πρέπει να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά από την δίκαιη επιθυμία των πολιτών, να ζουν ειρηνικά και με ευημερία στον τόπο τους.

    Εμείς που δώσαμε το Πνεύμα μας στους βάρβαρους, τώρα επιτρέπουμε να μας εισάγουν Οινό-πνευμα οι «μοντέρνοι» Ευρωπαίοι. Αυτοί οι αχάριστοι αντί να μας ευγνωμονούν, από φθόνο μας πολεμούν και μας οδηγούν στον αφανισμό σαν Έθνος. Μα δεν θα το σκέφτονταν καν, αν την πατρίδα μας την κυβερνούσαν Έλληνες πολιτικοί και όχι Εθνομηδενιστές.    

    Τώρα καλούμαστε ως λαός, να δείξουμε θάρρος και τόλμη απέναντι στον κοινό εχθρό, που επιδιώκει να τελειώσει κάθε τι το Ελληνικό. Η εξαφάνιση του Έλληνα συνεπάγεται και όλης της Ανθρώπινης Φυλής. Αυτό το τέλος μας αξίζει; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;

loading...