Όλοι το ακαταδίωκτο εκτός από τον πολίτη – «Ανεύθυνος» εάν δεν εμβολιαστείς, αλλά υπεύθυνος για τις παρενέργειες κανείς

Τελικά ποιος θα αποζημιώσει μια οικογένεια που θα χάσει το παιδί της μετά από εμβολιασμό;

Δίχως κανένα φραγμό κυβέρνηση και «ειδικοί» συνεχίζουν να επιμένουν στον μαζικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, και εννοούμε όλου του πληθυσμού, καθώς μπορεί μέχρι στιγμής να εμβολιάζονται οι πολίτες άνω των 12 ετών, παρόλα αυτά σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στα 5χρονα και στη συνέχεια και στα μωρά.

Και θα περίμενε κάποιος πως ίσως κάποια στιγμή στην κυβέρνηση θα σήκωναν ένα χειρόφρενο, θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε «στοπ! Που πάμε με αυτή την τακτική;». Όμως όχι, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Από το πρωί «ειδικοί» παρελαύνουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απαιτούν τον εμβολιασμό των παιδιών για να πάνε με «ασφάλεια» στο σχολείο, ενώ τις τελευταίες ημέρες περίοπτη θέση έχουν ρεπορτάζ περί αύξησης κρουσμάτων σε νέους.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με νέες του δηλώσεις προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους γονείς, καθώς υποστήριξε πως έχουν χαθεί τρία Ελληνόπουλα με κορωνοϊό, ενώ κάθε εβδομάδα νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σχεδόν ένα παιδί. Να σημειώσουμε εδώ πως τρία παιδιά έχουν χαθεί από την αρχή της πανδημίας, ενώ για τα στοιχεία που επικαλείται ο Θ.Βασιλακόπουλος έχουμε κάνει σχετικό άρθρο .

Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο γιατρός Δημήτρης Γάκης είχε μιλήσει για τους εμβολιασμούς των παιδιών και είχε τονίσει: «Γιατί επιμένουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά που δεν κινδυνεύουν. Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει τρία περιστατικά σε άτομα από 0 έως 18 ετών. Σας λέω ότι το ένα ήταν παιδάκια από τη Θήβα το οποίο ήταν διαβητικό και πέθανε απ’ αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα τρία, 0,0004% είναι η πιθανότητα! Απειροελάχιστη! Η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα».

Για μια ίωση με απειροελάχιστη λοιπόν θνητότητα σε παιδιά οι «ειδικοί» τρομοκρατούν τους γονείς. Ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε και την πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Παιδιατρικής Εταιρείας, με την οποία ζητούσε από τους γιατρούς να προωθούν το εμβόλιο στα παιδιά, να τρομάζουν τους γονείς για τις συνέπειες τους κορωνοϊού και παράλληλα -ούτε λίγο ούτε πολύ- να αποκρύπτουν τις τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο..

Και ναι ο εμβολιασμός μπορεί να είναι χρήσιμος για κάποια παιδιά, αυτό θα το κρίνει ο γιατρός τους και ο γονέας τους. Όμως το ερώτημα είναι. Τι γίνεται εάν τυχόν ένα παιδί πάθει κάποια βλάβη από το εμβόλιο;

Οι «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πως οι παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μηδενικές, αναφέρονται σε σπάνια περιστατικά μυοκαρδίτιδας, τα οποία υποστηρίζουν πως θα περάσουν, ενώ ισχυρίζονται πως μακροχρόνια δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αρχικά να τονίσουμε πως δεν είναι και τόσο σπάνια, ενώ η μυοκαρδίτιδα μπορεί να εξελιχθεί σε ραγδαία (κάποιες φορές μοιραία) καρδιακή ανεπάρκεια και αρρυθμία.

Δείτε πίνακα:

Ενώ για το μακροχρόνιες παρενέργειες, ευχόμαστε όλοι να μην υπάρχουν παρόλα αυτά δεν το γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε πως γνωρίζουμε, ούτε πως… δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει σε 5-10 χρόνια. Όχι, μπορεί σε έναν 80χρονο να μπορούμε να δεχθούμε το ρίσκο, όμως σε ένα παιδί, δεν γίνεται!

Και επιστρέφουμε στο ερώτημα μας. Την ευθύνη για μια τυχόν παρενέργεια, ποιος θα την πάρει;

Μόνο στη ΕΕ οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό έχουν ξεπεράσει τους 23.252, είναι όλοι από το εμβόλιο; Όχι! Όμως κάποιοι ήταν, οπότε υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο και θα πρέπει γι’ αυτούς να πάρει κάποιος την ευθύνη. Στην Ελλάδα όποιος μιλάει για παρενέργειες αμέσως κινείται η Δικαιοσύνη, όχι για να ερευνήσει εάν όντως υπάρχουν παρενέργειες, αλλά για να συνετίσει αυτόν που τις αποκαλύπτει. Το είδαμε με την περίπτωση του Δημήτρη Κούβελα.

Εάν στην κυβέρνηση θέλουν να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, καλό θα είναι να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί γιατί φοβούνται. Φοβούνται πως θα πάθουν κάτι και τις οικογένειες τους δεν θα τις αποζημιώσει κανείς.

loading...