Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ* —

Ο Ηρόδοτος, στην αρχή της εξιστόρησης του για τους Περσικούς πολέμους, μας αφηγείται, ότι στην Περσία εθεωρείτο παράνομο, ακόμη και να σκεφτεί κάποιος, κάτι, που δεν επιτρέπεται να το κάνει! Τουτέστιν, οι τυραννικοι νόμοι του Μεγάλου Βασιλέως επεδίωκαν να ελέγξουν, μέχρι και τις σκέψεις των ανθρώπων! Παρόλα αυτά, τούτο  δεν κατέστη δυνατό διότι ενεφανισθη ένας Μέγας, φέρων το όνομα Αλέξανδρος, όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος προφητικά. Δλδ η ενσαρκωμενη (στο πρόσωπο του Αλέξανδρου) μορφή του Ελληνισμού αποτελεί το αέναο πνεύμα της ελευθερίας, τον εξανθρωπισμό όλων των λαών του κόσμου, καθώς και την εξύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας. 

Τω καιρώ τούτω, ο Ελληνισμός βάλλεται και προσβάλλεται πανταχόθεν, μα το ίδιο και η ελευθερία! Η εργαλειοποίηση της παρούσης υγειονομικής Χούντας, καθώς και τα εν λόγω τυραννικά μέτρα σε βάρος των πολιτών δεν συνιστούν προσβολή μόνο απέναντι στον Έλληνα πολίτη και τις αξίες του. Συνιστούν προσβολή κι ευτελισμο, απέναντι στην επιστήμη αυτή καθ’αυτή! Η σημερινή «στρατευμένη» στην πολιτική εξουσία επιστήμη, ουδόλως βασίζεται πλέον στο πείραμα και την παρατήρηση, ούτως ώστε να μελετήσει την φύση, τουναντίον επιχειρεί να αναδημιουργήσει την φύση, (συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης) προς τέρψιν των εξουσιαστικών ελίτ. Οι ξεπουλημένοι, «ειδικοί» εισήλθαν ταχύτητα στις γενετικές τροποποιήσεις, ενώ ο απλός άνθρωπος εισέπραξε, ότι είναι το επόμενο είδος, προς τροποποίηση! Οποία ύβρις, φευ! Επιχειρούν να μεταλλάξουν τον ανθρώπο σε ένα υπάκουο, πειθήνιο ανδροειδες, βασιζόμενοι στην ψευδοεπιστημη, ήτοι στην σύγχρονη αλχημεία! Μόνο, που αντί για χρυσό θα δημιουργήσουν…στάχτη και μπούρμπερη, τουτέστιν την εξαφάνιση του ανθρωπίνου γένους! 

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ταπεινότητα μου έχει αναφερθεί κατ’ επανάληψιν στην «επιχείρηση διαστρέβλωσης της επιστήμης», που επιχειρείται από τα φερέφωνα της Νεοταξιτικης Ελίτ, με αφορμή την είσοδο στις ανθρώπινες κοινότητες ενός καινούριου ιου, μέλους της γνωστής οικογένειας των κορωνοιων. Έχω αναφερθεί, πως δεν υπάρχουν ασυμπτωματικοί ασθενείς, αφού ουδείς δύναται να μεταδώσει μια ασθένεια, εάν δεν έχει νοσήσει πρώτα ο ίδιος. Και αυτό διότι, ο μή έχων συμπτώματα της νόσου δεν έχει ούτε το απαιτούμενο ιικο φορτίο για να την μεταδώσει. Έχω αναφερθεί, ότι οι ιοί δεν στοιχειοθετούν καν οργανισμούς, αντιθέτως χρησιμοποιούν τα χημικά υλικά και τους βιολογικούς μηχανισμούς άλλων οργανισμών με σκοπό να επιβιώσουν. Πολλώ δε μάλλον, όταν οι ιοί δεν…σκέφτονται για να σχεδιάσουν να επιτεθούν κατά κύματα, όπως επίσης, ουδόλως επιθυμούν την καταστροφή του κυττάρου ξενιστή (των δικών μας κυττάρων εν προκειμένω) διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε και την δική τους εξόντωση! 

Έχω αναφερθεί, στο ότι η Φυσική Επιλογή ωθεί ένα πρωτοεμφανιζόμενο αντιγόνο (όπως ο  Covid19) να είναι αρκετά οξύ με τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, κατά την πρώτη επαφή του με αυτά, με την πάροδο όμως του χρόνου, το εν λόγω αντιγόνο συνάπτει σχέση…συμβίωσης με τον ανθρώπινο οργανισμό κι ως εκ τούτου οι κλινικές εκδηλώσεις των ασθενών γίνονται ολοένα και ηπιότερες. Το ίδιο ηπιότερες γίνονται και οι μεταλλάξεις του ιου για την ανθρώπινη φυσιολογία. Έχω επίσης αναφερθεί, πως οι καινουριοι ιοί, οι οποίοι προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού (καληώρα, όπως ο κοβιντ) περνούν συν τον χρόνο σε μια φάση ενδημική, μετατρέπονται δλδ, κάτι σαν τον ιό της γρίπης. Τοιουτοτρόπως, μαθαίνουν να συμβιώνουν με τον ανθρώπινο οργανισμό και τοιουτοτρόπως επιτυγχάνεται η περίφημη ανοσία της αγέλης. Έτσι γίνονταν πάντα, έτσι θα γίνει και τώρα! 

Επιπροσθέτως, έχω αναφερθεί, ότι δεν νοείται ο όρος ανοσία αγέλης, μέσω των εμβολιασμών. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (γελώ τώρα γράφοντας Κοχ, αφού ο Covid19 δεν πληροί, κανένα από τα κριτήρια του Κοχ, ούτως ώστε να αποδειχθεί, ότι προκαλεί εμφανές νόσημα αλλά μην πάμε σε βαθιά νερά και γίνω κουραστικός) ουδείς ιός εξηφανίσθη, μέσω των εμβολιασμών, εκτός, από τον ιό της ευλογιάς, όπου χρειάστηκε να περάσουν… μερικές δεκαετίες για κάτι τέτοιο. Εκτός αυτού, ο έχων νοσήσει φυσικώ τω τρόπω έχει αποκτήσει πολυαντιγονικη ανοσία, απέναντι σε όλες τις πρωτεΐνες του Covid19 και…ουχί μόνο στην πρωτεΐνη ακίδα του. Συνεπώς, μόνο με την φυσική νοσηση δύναται να αποκτηθεί πραγματικό τείχος, τόσο της χημικής, όσο και της κυτταρικής ανοσίας. 

Έχω αναφερθεί, ότι από την στιγμή, που ο κοβιντ ενεφιλοχωρησε στην κοινότητα, αργά ή γρήγορα θα μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί όλους! Εναπόκειται στο κατά πόσον ισχυρό είναι το  ανοσοποιητικό μας σύστημα  για να τον εξουδετερώσει ή αντίστροφα ο ιός να το καταβάλλει. Έχω παρομοιάσει τον Covid19 με ένα τσουνάμι, το οποίο υπερχείλισε τα τείχη μιας πόλης, πλημμυρίζοντας τα πάντα. Από την στιγμή λοιπόν, που η πόλη…μεταλλάχθηκε σε Βενετία, ουδένα νόημα έχει να χτίζουμε ακόμη πιο υψηλά τείχη περιμένοντας το επόμενο κύμα του τσουνάμι (εμβόλια) αλλά αντιθέτως επιβάλλεται να φτιάξουμε βάρκες και σωσίβια  προσπαθώντας να κολυμπήσουμε και να βγάλουμε τα νερά έξω. (αντιικα φάρμακα). Το ανακύπτον ζήτημα είναι, ότι τα μοναδικά εξειδικευμένα φάρμακα εναντίον του κοβιντ (μονοκλωνικα και πολυκλωνικα αντισώματα) απευθύνονται σε μια αγορά μερικών εκατομμυρίων, (άνθρωποι με βαριά υποκείμενα νοσήματα) ενώ τα εμβόλια χορηγούνται σε αγορά μερικών δισεκατομμυρίων, παγκοσμίως! Τόσο απλό… 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

loading...