Ούτε ίχνος ντροπής! Επαίσχυντο σόου των “πεμπτοφαλαγγιτών” του Ερντογάν στην Θράκη

 «Γεννηθήκαμε Τούρκοι, Θα Πεθάνουμε Τούρκοι, Δεν Θα Συμβιβαστούμε Ποτέ Με Την Ταυτότητα Και Την Ουσία Μας» ανέφεραν

Γράφαμε πρόσφατα πάλι για τους “Πεμπτοφαλαγγίτες” του Ερντογάν στη Θράκη που δηλώνουν ξεδιάντροπα: “Είμαστε Τούρκοι, θα μείνουμε για πάντα εδώ, θα μπούμε στην ελληνική Βουλή”

Τώρα το αποκαλούμενο FEP Party έστησε νέο σόου στην Θράκη και γιόρτασε την 30η επέτειό του με τη συμμετοχή περίπου 4.000-όπως ισχυρίζεται-και τη συναυλία του καλλιτέχνη Edip Akbayram.

Η Πρόεδρος του Κόμματος FEP Çiğdem Asafoğlu, και άλλοι αξιωματούχοι έστειλαν μήνυμα: «Γεννηθήκαμε Τούρκοι, θα πεθάνουμε Τούρκοι. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με την ταυτότητά μας, την ουσία μας».

“Θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης με γενναίο τρόπο χωρίς φόβο. Δεν θα σβήσουμε ποτέ τη δάδα που άναψε ο Σαδίκ Αχμετ. Θα συνεχίσουμε να περπατάμε σε αυτόν τον δρόμο που έχουμε ξεκινήσει χωρίς να κουραζόμαστε. Εδώ μεγαλώσαμε, εδώ γεννηθήκαμε. Αν θέλει ο Αλλάχ, θα πεθάνουμε εδώ, γεννηθήκαμε Τούρκοι, θα πεθάνουμε Τούρκοι. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με την ταυτότητά μας, την ουσία μας” είπε η πρόεδρος και επέκρινε τον Δήμο Ιάσμου γιατί δεν τους παραχβωρήθηκε οχώρος που ζήτησαν.

Ο τουρκόψυχος δήμαρχο Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ είπε:

«Η Δυτική Θράκη δεν θα χάσει ποτέ τη γλώσσα, τη θρησκεία, την ενότητα και την αλληλεγγύη της. Δεν θα επιτρέψει ποτέ σε όσους θέλουν να το χαλάσουν. Δεν θα απελπιστούμε ποτέ λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Ανεξάρτητα από την κατάστασή μας ως κοινωνία, δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι. Δεν θα τα παρατήσουμε μπροστά σε όλα αυτά τα προβλήματα και θα σταθούμε όρθιοι όπως τα βουνά της Ροδόπης ».

loading...