ΕΔΕ κατά γυναίκας ανθυπασπιστή του ΛΣ για μήνυση κατά εκπαιδευτικών γιατί απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί της!


 Μια νεαρή λιμενικός και ο ελεύθερος επαγγελματίας σύζυγος της είναι οι γονείς που το πρωί της περασμένης Τρίτης μήνυσαν τη διευθύντρια, τον υποδιευθυντή και τον υπεύθυνο  γυμνασίου στα Καμίνια καθώς, δεν επέτρεψαν στο παιδί τους να μπει στο σχολείο με την δικαιολογία ότι δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε προβεί προηγουμένως σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο στο σπίτι του.


Από την ένταση στο σχολείο, έφτασε περιπολικό που οδήγησε τους τρεις εκπαιδευτικούς στο τμήμα ενώ μετά την ενημέρωση στον εισαγγελέα και την υποβολή μηνύσεων αφέθησαν ελεύθεροι.


Μάλιστα  αναφέρεται ότι η  πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι ιδιαίτερα…  «προβληματισμένη» μέχρι σημείου βαθιάς «περίσκεψης»  και «περισυλλογής» από τη μήνυση  της λιμενικού, η οποία είναι καθόλα νόμιμη, και τονίζουν «όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις (σ.σ. ποιες περιπτώσεις;) θα διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος της η οποία δεν θα παραμείνει στο συρτάρι», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταστήσουν σαφές ότι ανάλογες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές.


Ποιες ενέργειες όμως; Της κατάθεσης μήνυσης  για ένα θέμα για το οποίο οι γονείς ένιωσαν ότι θίγονται από τη συμπεριφορά του προσωπικού της Γυμνασίου που δεν επέτρεψε στο παιδί τους να παρακολουθήσει τα μαθήματα;


Έτσι και συνοψίζοντας έχουμε: Εισαγγελέας για τον βουλευτή της ΝΔ Κ.Μπογδάνο που ανήρτησε σελίδα με ονόματα που ήταν σε κοινή θέα σε νηπιαγωγείο, ΕΔΕ για στέλεχος του ΛΣ μετά από μήνυση κατά εκπαιδευτικών.


Και έπεται συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :