Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάτι τέτοιο στον εγκέφαλο μου. Ναι, αλλά από το μπράτσο πάει παντού.. Όλα είναι για το καλό μας φυσικά – ΒΙΝΤΕΟ

 Εταιρεία ισχυρίζεται πως μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που δυσκολεύονται να αρθρώσουν λόγο, διαβάζοντας τα ηλεκτρικά κύματα που εκπέμπει ο εγκέφαλος μέσω της γραφίνης! Ενδιαφέρουσα εφαρμογή, έτσι;

Είναι επίτευγμα της επιστήμης. Που μπορεί όμως να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο για την ανθρωπότητα. Γιατί ίσως κάποιος να μπορούσε να διαβάσει.. δεν θα γράψω ‘τις σκέψεις’ μας αλλά ‘τις προθέσεις’ μας.. Όταν είσαι στενοχωρημένος ενεργοποιείται η αμυγδαλή τους εγκεφάλου. Επίσης, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα (σε ηλεκτρικά σήματα) μεταξύ του ιπποκάμπου και της αμυγδαλής..

Κάθε διάθεση και ένα ηλεκτρικό σήμα που μπορεί να διαβαστεί εξ’ αποστάσεως. Δεν ξέρω εάν μπορεί και να διαβιβαστεί εξωτερικό μήνυμα όμως..

Φανταστείτε μια κυβέρνηση που κάθεται στη γραφειάρα της και ξέρει ανά πάσα στιγμή πότε φοβάστε, λυπάστε ή είστε νευριασμένοι. Όχι από την αντίδραση στο FB, αλλά από τον εγκέφαλο. Με τη μία..

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάτι τέτοιο στον εγκέφαλο μου. Ναι, αλλά από το μπράτσο πάει παντού..

loading...