Τους ξεφτίλισε νοσηλεύτρια: «Ας χάσω την δουλειά μου, όχι την ελευθερία μου»

 «Σκοτεινά» συγχαρητήρια στην κυβέρνηση της Ελλάδας ως Ο ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Και ναι!!! Η Ελλάδα πήρε τα εύσημα

Σε ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» με τίτλο «Καμία χώρα πιο σκληρή απέναντι στους αντιεμβολιαστές απ’ την Ελλάδα» σημειώνεται ότι «από την Ελλάδα δεν περίμενε κανείς εδώ και καιρό συνεπείς αποφάσεις» και όμως «εκτός από τον τομέα της υγείας, υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει και για τον στρατό. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ κορονοϊού. Οι εργοδότες μπορούν να ζητήσουν έως και δύο τεστ την εβδομάδα από μη εμβολιασμένους εργαζόμενους».

Με αφορμή τα παραπάνω, φωνή νοσηλεύτριας δείχνει πως οι Έλληνες, σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, βιώνουν την μεγαλύτερη απώλεια των ελευθεριών τους!

Η ίδια και κάποιοι αρνούνται με στόμφο να κάνουν το εμβόλιο!

Τα λόγια της μήνυμα πως το εμβόλιο είναι απλά η αφορμή για να απωλεσθεί η ελευθερία όλων των πολιτών:

«Το ζητούμενο δεν είναι το εμβόλιο, αλλά η αφαίρεση των ελευθεριών, η οποία θα γίνει μία προς μία σε όλους.

Αν περάσουν από εμάς, οι επόμενοι θα είναι οι εκπαιδευτικοί, τα μικρά παιδιά, οι στρατιωτικοί και όλοι οι υπόλοιποι.

Δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Κανένας δεν σε ρωτάει, αν έχεις προβλήματα υγείας, σου λένε μόνο ‘πήγαινε εμβολιάσου’.

Κάθε άτομο έχει δικά του προβλήματα υγείας. Δεν μπορείς να μην τον ελέγχεις και να τον εμβολιάζεις με κάτι το οποίο είναι ακόμα πειραματικό.

Από το να χάσω την ελευθερία μου, ας χάσω την δουλειά μου, γιατί μετά θα πρέπει να υποκύπτω σε ό,τι πρόσταγμα μου λένε. Όταν δεν είναι λογικο΄αυτό, φαντάσου πως θα είναι τα επόμενα.

Ο καθένας πρέπει να επιλέξει! Οι πρόγονοί μου πολέμησαν για να έχω ελευθερίες, δεν μπορώ να τις καταθέσω. Δουλειά θα βρω και αλλού και ας μην είναι ίδια».

Δείτε το βίντεο:

loading...