Ο λαός της Πιερίας διαδήλωσε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού!






Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού – 

 

Στις 1 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, ο λαός της Πιερίας, από τους πρωτοπόρους στους αγώνες για την πατρίδα (κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών), καθώς και για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας, βροντοφώναξε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του κοινωνικού διαχωρισμού και της απάνθρωπης κυβέρνησης Μητσοτάκη! 

Κύριε Μητσοτάκη και υποτακτικοί του υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές της ΝΔ μετατρέψατε τα όνειρά μας μόνο σε εφιάλτες! Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση! Έχετε κατά νου κύριοι της ΝΔ φωνή λαού οργή θεού!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη των αποθανούντων πατέρα μου Θωμά, παππούδων μου Βασίλειο Γκατζή και Βασίλειο Μακρυγιάννη, γιαγιάδων μου Φανή Μακρυγιάννη και Στυλιανή Γκατζή, νονά μου Ελβίρα και  νονό μου Βασίλειο, πάππου προς πάππου και πνευματικού μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου! Όποιος μπορεί παρακαλώ ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα των συγγενών και προσφιλών μου ανθρώπων στις προσευχές του και ας δώσει να διαβαστούν σε Θείες λειτουργίες, καθότι βοηθιούνται σημαντικά αυτοί που μνημονεύονται και αυτοί που μνημονεύουν σύμφωνα με τους Αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας μας!

loading...