Κάνουν τα πάντα για να μας κάνουν ήρωες! Εμείς θα πούμε «ΟΧΙ»;

Σε λίγους μήνες, κλείνουμε δύο χρόνια από την παράνοια ενός ιατρικού φασισμού που έχει επιβληθεί στον πλανήτη, από τη γνωστή πλέον εγκληματική συμμορία των Gates, Soros, Zuckerberg, Swab, Fauci κλπ. Με εξαίρεση τον ισχνό τύπο που ονομάζεται Fauci, κανείς από τους υπόλοιπους δεν είναι ιατρός! Κι όμως, τα συστημικά μέσα φρόντισαν να τους παρουσιάσουν ως «αυθεντίες»! Ετσι! Για να σταθεί ένα παραμύθι που εξυπηρετεί την Agenda 2030 και το «Great Reset»!

Κι ο ιατρικός φασισμός, συνεχίζεται με τα «εμβόλια» του θανάτου, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία του VAERS, του FDA, του CDC, της βρετανικής «Yellow Card», της αυστραλιανής κυβέρνησης, του ισραηλινού οργανισμού υγείας και ενός σωρού ακόμα επισήμων στοιχείων από κρατικούς φορείς. Τονίζω τις λέξεις «κρατικούς φορείς», διότι μόνο αυτούς χρησιμοποιεί το ιστολόγιό μας ώστε να συνεχίσει την ορθή και πραγματική ενημέρωση των αναγνωστών του.

Εμείς ειδικά, δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να κάνουμε εικασίες. Δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να διαιωνίσουμε αναπόδεικτες θεωρίες για τις οποίες υπάρχουν έστω ενδείξεις. Πάντα λειτουργήσαμε με αποδείξεις!

Και τώρα έρχεται το νεομαοϊκό καθεστώς των Αθηνών, να επιβάλλει άκρατη λογοκρισία σε όσους είναι αντίθετοι με τα εμβόλια, ξεκινώντας ένα κατάπτυστο κυνήγι μαγισσών. Η Ελλάδα γίνεται το νέο Salem, όπου οι «κακοί» είναι εκείνοι που αντιδρούν στο αφήγημα των εμβολίων. Το καθεστώς των Αθηνών, μετατρέπεται στον ιεροεξεταστή που θα διώξει τον Γαλιλαίο επειδή ισχυρίζεται ότι η Γη γυρίζει. Δηλαδή, θα κυνηγήσει όλους εμάς που λέμε ότι τα εμβόλια του θανάτου σκοτώνουν!!!

Ε, αφού σκοτώνουν, τι θέλετε να πούμε; Τι χαρούμενες που πετούν οι γαλάζιες πεταλουδίτσες στο καταπράσινο λιβάδι; Και να θέλαμε να το πούμε, δε γίνεται! Το κάψατε κι αυτό… Κατάμαυρο κατράμι έγινε το έρμο…

Και τώρα με αυτήν την τροποποίηση, έρχομαι να ρωτήσω:
Τα ποσοστά θανάτου που εκδίδει το VAERS, είναι ψευδή είδηση;
Τα ποσοστά θανάτου που εκδίδει το CDC, είναι ψευδή είδηση;
Τα ποσοστά θανάτου που εκδίδουν Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ, είναι ψευδή είδηση;
Οι αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων από κρατικούς οργανισμούς είναι ψευδή είδηση;

Αν απαντήσατε «ναι» στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε έχετε σοβαρή διαταραχή προσωπικότητας η οποία αγγίζει την ψύχωση, αν δεν την ξεπερνάει…

Το καλό είναι, ότι αυτό το νέο κυνήγι μαγισσών που εξαπολύει το νεομαοϊκό τσιάουα του Μαξίμου, το υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και τυμπανοκρουσίες! Κι αυτό, γιατί μέσα από αυτό το κυνήγι, θα εμφανιστούν οι νέοι ΗΡΩΕΣ της σύγχρονης Ελλάδας! Θα δημιουργηθούν νέοι ΜΑΡΤΥΡΕΣ και νέοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ οι οποίοι θα αποτελέσουν το έναυσμα για να γκρεμιστεί αυτό το καθεστώς της παράνοιας!

Διότι είστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ εκεί στο Μαξίμου, που δεν συνειδητοποιείτε ότι αυτή σας η πράξη θα φέρει ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από αυτά που επιθυμείτε.

Αφού λοιπόν ΕΣΕΙΣ προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μας κάνετε ΗΡΩΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ και ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, για ποιο λόγο εμείς να πούμε «ΟΧΙ«;

Ηρθε η ώρα για όσους είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ να ομολογήσουμε μετά παρρησίας ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ και τούτον ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ δια την ημετέραν σωτηρίαν, ενώπιον ενός κράτους σατανιστών και ενώπιον των δικαστών του διαβόλου!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Δεν το επιδιώξαμε! ΕΣΕΙΣ μας το προσφέρατε!

loading...