Ο Τζέικομπ Ρόθτσιλντ δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη: «Η πανδημία του κορωνοϊού είναι απλά ένας αντιπερισπασμός»!

 

Αν και έσπευσε να το λειάνει κάπως και πρόσθεσε: «πως είναι μια τραγωδία», δεν παύει οι προτεραιότητες του συνεντευξιαζόμενου, η βαρύτητα των λόγων του να δόθηκε στην ουσία του όρου: «αντιπερισπασμός».

Τι θα πει «αντιπερισπασμός»; Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται τυχαία, ούτε είναι… φυσικό φαινόμενο! Απαιτεί ανθρώπινη δράση, σχεδιασμό, παρέμβαση και συμμετοχή! Ποίων, άραγε; Εκτός του Τζέικομπ, που καταφανώς «ξέρει» και συνέχισε τη διαφωτιστική ενημέρωσή του προς εμάς, τονίζοντας ότι αυτό το τρομερό που πραγματικά έρχεται, μετά τον «αντιπερισπασμό» του κορωνοϊού, είναι η κλιματική αλλαγή! Και μάλιστα, διευκρίνισε: «Εννοώ υπήρχαν κατά καιρούς στο παρελθόν συζητήσεις, αλλά τώρα το ενδιαφέρον συνολικά του κόσμου είναι σε αυτά τα ζητήματα. Είτε είναι ξηρασίες, είτε θύελλες, είτε οι παραλίες που καταστρέφονται. Όλα αυτά υπονομεύουν τη ζωή στον πλανήτη μας». Αυτά είναι τα σοβαρά για τον Τζέικομπ, αυτά «βάζει μπρος» η ρητορική του (και όχι μόνο η ρητορική του)!

Τι ήθελε να πει, λοιπόν, με την Πανδημία ως «αντιπερισπασμό», δηλαδή: «κοίτα εδώ, στην Πανδημία, στραβώσου, για να μην καταλάβεις τι άλλο ετοιμάζεται ‘για σένα’»; Το έκαναν οι όμοιοί του –αφού είναι αντιπερισπασμός, κάποιοι τον έκαναν, δεν πάει αλλού το θέμα!- για να μας «ζαλίσουν», να μας αποπροσανατολίσουν», να μας καταστήσουν «υπάκουους» υπηκόους ή… μακαρίτες, και να μας προετοιμάσουν για τα… επόμενα «step» της «Ατζέντας»; Ασχέτως πόσοι έμελλε να πεθάνουν και πέθαναν και θα πεθάνουν ακόμη, από τον όλο χαμό με τον κορωνοϊό, τα εμβόλια και τις μεταλλάξεις του! Δικιά τους κακή σπορά όλα! Γιατί αυτό ομολογεί –δημόσια ομολογία- ο «αντιπερισπασμός»! Άραγε, του ξέφυγε –γλώττα λανθάνουσα…- του βαρόνου Τζέικομπ, του «δικού μας» Ρόθτσιλντ (όλα τα κακά εδώ μαζεύονται), αφού κατοικεί στην Κέρκυρα και η μητέρα του Μπάρμπαρα Τζούντιθ Χάτσινσον είχε παντρευτεί τον ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα –για να μαθαίνουμε ποιος είναι τι και να μη θαυμάζουμε στα «τυφλά» τους «καλλιτέχνες»! Σημειώνω ότι πουθενά στα σχετικά δημοσιεύματα με το θέμα αυτό δεν αναφέρεται σε ΠΟΙΟ κανάλι έδωσε συνέντευξη ο Ρόθτσιλντ. Ύποπτο κι αυτό! Την έδωσε τη συνέντευξη, ή απλά «προωθήθηκε», για προφανείς λόγους, αυτή η «πληροφορία»; Σκοτεινοί άνθρωποι, σκοτεινοί σκοποί, απάνθρωποι σκοποί…

Να του ξέφυγε, άραγε, επαναλαμβάνω του Τζέικομπ ο «αντιπερισπαμός» ή ήταν αυτό ένα «σήμα», ένα σινιάλο για να προχωρήσουν οι «εκτελεστές» στο επόμενο βήμα, επιστρατεύοντας ό,τι άλλη τερατουργία έχει στο οπλοστάσιό της η ΝΤΠ, από γεωμηχανική (πώς αλλιώς θα «δράσει» ραγδαία και καταιγιστικά η «κλιματική αλλαγή», αν δεν πειράξουμε λίγο τον καιρό και τους… σεισμογράφους;) μέχρι το μαύρο Πόλεμο που ετοιμάζεται και που τα τύμπανά του ήχησαν δυνατά με τη συμμαχία των AUKUS –ναι, αυτό το γελοίο όνομα της έδωσαν- ανάμεσα στην Αυστραλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, που στρέφεται εναντίον και της «κοιμωμένης» Ευρώπης; Ο λοιμωξιολόγος Σύψας –αυτή η εξόχως… θριλερική φιδοκεφαλή- είπε ότι η Πανδημία, το επόμενο καλοκαίρι, θα έχει τελειώσει. Ο Σύψας είναι πιο βαθιά στη ΝΤΠ, δεν είναι σαν τους άλλους, την «πλέμπα», που γλύφουν ένα κοκαλάκι και σκύβουν για να το γλύψουν και τσιρίζουν για να μην τους το πάρουν από το στόμα, ο Σήψας ξέρει τι λέει. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, τα μελλούμενα, πολύ πιο σκληρά βήματα για την καταστροφή μας θα έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Η Πανδημία δε θα τους χρειάζεται πια –άλλωστε, ξέρουν ότι δε θα έχουν μείνει άλλοι Χατζατζάρηδες που να πειστούν για το εμβόλιο- οπότε, η Πανδημία, ως δια μαγείας, θα τελειώσει, έτσι όπως άρχισε. Τι έπεται; Καταλαβαίνετε τι έπεται… Όσοι δεν είστε άβουλα και πειθήνια θύματα του κάθε Ρόθτσιλντ…

Ντορέτα Πέππα

loading...