Αποκάλυψη ΣΕΙΣΜΟΣ του Κωνσταντίνου Βαθιώτη: “Αποδεικνύεται πως η δικαστική εξουσία, αποτελεί τον βραχίωνα της ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!” (βίντεο)
Ο κ. Βαθιώτης, αναλύει και τις προϋποθέσεις της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που όλοι θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Γράφει η Καλλιόπη ΣουφλήΓια μια ακόμη φορά, ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου (όσοι θέλουν ας τον αποκαλούν “πρώην”… για όσους γνωρίζουμε το ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, είναι και θα είναι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ που τίμησε όσο ελάχιστοι το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ), ταράζει τα βουρκόνερα της ζωής στην Ελλάδα, και στην νέα του συνέντευξη είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, κατά της εισαγγελικής “κλίκας” που σιωπά ένοχα όχι μόνον στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και στην “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ είναι του εισαγγελέα Τσιρώνη.

Ανατριχιάζει η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, πως εισαγγελείς δραστηριοποιούνται στο face book, και κάνουν σταυροφορία υπέρ του εμβολιασμού!

Κι αυτή η αποκάλυψη οδηγεί σε άλλου είδους σκέψεις.

Προσωπικά, θα τις εκφράσω δημοσίως:

“ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ;”

Γιατί δεν πιστεύω να νομίζει κανείς πως το προμοτάρισμα γίνεται για την ψυχή της μανούλας τους…;;;

Ο κ. Βαθιώτης, αναλύει και τις προϋποθέσεις της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που όλοι θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη.Θα αφήσω την συνέχεια των αποκαλύψεων του κ. Βαθιώτη, να την ακούσετε το στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί.Καλλιόπη Σουφλή


Δεν υπάρχουν σχόλια :