ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Κωσταντίνος Αρβανίτης* — 

Είναι πλέον γνωστό ακόμη και σε μη-γιατρούς ότι το αντιπαρασιτικό φάρμακο Ιβερμεκτίνη έχει και αντι-ιικές ιδιότητες και μάλιστα έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα σωρό μελέτες (αλλά και στην πράξη) στην αντιμετώπιση του Covid.

Ετοιμάζω μία πολύ εκτενή παρουσίαση, που θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες.

Σαν μία πρώτη γεύση από αυτήν την παρουσίαση και σαν τροφή για σκέψη, παρουσιάζω το παρόν διάγραμμα, που δεν είναι δικής μου κατασκευής, αλλά του ιολόγου (και από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας mRNA πριν πολλά χρόνια) Robert Malone.

______________________________________

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Είναι γνωστό ότι οι χώρες τις Κεντρικής Αφρικής, που βρίσκονται στην τροπική ζώνη, ανέκαθεν μαστίζονταν από διαφόρων ειδών παρασιτώσεις.

Η Ιβερμεκτίνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα εναντίον διαφόρων παρασιτώσεων, που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες πια, παντού στον κόσμο, αλλά βέβαια κυρίως στις χώρες της Κεντρικής Αφρικής.

Στον χάρτη της Αφρικής βλέπουμε:

1) με μπλε χρώμα τις χώρες που γίνεται ευρύτατη χρήση της Ιβερμεκτίνης, για αντιπαρασιτικούς λόγους 

2) με ανοιχτό καφέ χρώμα τις χώρες που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα, γιατί δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα παρασιτώσεων, αφού είναι εκτός τροπικής ζώνης.

Στο διάγραμμα βλέπουμε τις 2 καμπύλες των κρουσμάτων Covid.

1) Με μπλε χρώμα (πολύ χαμηλά στο διάγραμμα) πάλι, είναι οι θάνατοι από Covid στις χώρες που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιείται η Ιβερμεκτίνη. 

Είναι εξαιρετικά χαμηλά, όσο διαρκεί η “πανδημία” και παραμένουν χαμηλα,, ακόμη και τώρα, που όλος ( ο κόσμος μαστίζεται πια από την Δέλτα!

2) Με ανοιχτό καφέ χρώμα είναι οι θάνατοι από Covid στις χώρες που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα η Ιβερμεκτίνη.

– Βλέπουμε το πρώτο κύμα πέρυσι το καλοκαίρι.

– Ενα δεύτερο πολύ μεγαλύτερο κύμα εφέτος τον χειμώνα.

– Ενα τρίτο κύμα, ίδιου ύψους με το δεύτερο, αλλά πιο παρατεταμένο, που ξεκίνησε από τα μέσα καλοκαιριού και συνεχίζεται…

Τα στοιχεία είναι από το “John Hopkins CSSE”, έναν από τους “ναούς” της ιατρικής έρευνας των ΗΠΑ.

Ο Robert Malone σημειώνει:

“Τι περίεργη σύμπτωση…”

Konstantinos Arvanitis

loading...