ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ





 Της Λέττας Καλαμαρά* – 

Η Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 αναδεικνύεται ως ημέρα  Εθνικής Καταστροφής, ως ημέρα Διχασμού των Ελλήνων σε δύο κατηγορίες πολιτών και κατάργησης της ισονομίας. Η Ελευθερία των Ελλήνων για τον ξενόδουλο  Μητσοτάκη αφορά είτε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων που έχουν ελεύθερη πρόσβαση χωρίς κανέναν έλεγχο για διασπορά του ιού στην κλειστή Αγορά αποκλειστικά είτε τα εκατομμύρια των ανεμβολίαστων που αισθάνονται ελεύθεροι πολιορκημένοι χωρίς τη χρήση του προϊόντος mRNA της τουρκικών συμφερόντων Biontech που κυριαρχεί στην Ελλάδα και λοιπών. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάστηκε και συνεχίζει για το διχασμό των Ελλήνων, τη διασπορά του ιού και την καταστροφή της οικονομίας. Το Υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΔΥ και οι ανεύθυνοι Ειδικοί αρνούνται πεισματικά να ενημερώσουν την ελληνική κοινωνία για τον αριθμό των εμβολιασμένων που κολλούν και μεταδίδουν τον ιό ενώ το Υπουργείο υπΑνάπτυξης αρνείται πεισματικά να ενημερώσει για τις επιπτώσεις απώλειας εκατομμυρίων πελατών από την αγορά εστίασης, αθλητισμού, μεταφορών, πολιτισμού κ.λπ. Όλοι εσκεμμένα αποκρύπτουν την λαίλαπα Μητσοτάκη που έρχεται στην κοινωνία.

Οι ‘Ελληνες από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα δουν την οικονομία τους να βουλιάζει, τα καταστήματα να ερημώνουν και την αγορά να νεκρώνει. Τα σχολεία να γίνονται εστίες υπερ-μετάδοσης από ανεξέλεγκτους εμβολιασμένους που επειδή εμβολιάστηκαν κάποτε πριν μήνες θα φέρουν και μεταδίδουν τη μετάλλαξη “Δ” ελεύθερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα αφεντικά του Ούννοι, Γερμανοί και Τούρκοι, καθώς και Γάλλοι αποικιοκράτες με ξένα funds αποσκοπούν σε έναν μόνο στόχο. Την οικονομική καταστροφή του Κράτους της Ελλάδας και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων ώστε επαίτες να υποδέχονται παρανόμους μετανάστες και επενδυτές του σκότους. Να αποδεχτούν την επίσημη αλλαγή του Πολιτεύματος σε Αυταρχική Δημοκρατία τύπου Βενεζουέλας. Στοχεύουν σε ένα Κράτος που θα ξεπουλά κάθε περιουσιακό στοιχείο του και Έλληνες να εκλιπαρούν για ένα επίδομα, για ένα voucher ντροπής.

Η 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα περάσει στην ιστορία όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης καρατόμησε 5,5 εκατομμύρια Έλληνες ως κοινωνικά μιάσματα χωρίς δικαίωμα στο θέατρο, το γήπεδο, την ταβέρνα μέχρι την 31 Μαρτίου 2022. Ένας Πρωθυπουργός ανάξιος να κυβερνά το σύνολο των Ελλήνων, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, με διορισμένους από το καφενείο Υπουργούς που δεν τους ψήφισε κανείς.

Εμπρός, κύριε Μητσοτάκη. Διαλύστε την Ελλάδα να δοξαστείτε. Η ώρα της πληρωμής δεν θα αργήσει όπως δεν άργησε και για τον Πρωθυπουργό Γούναρη του επαίσχυντου 1922, το οποίο επιδιώκετε να επαναλάβετε το 2022 εις όφελος της Τουρκίας.

Ας αρχίσουν οι Χοροί την επαύριο και ας μείνουν ζωντανοί της Αγοράς οι πιο δυνατοί ¨Ελληνες στη λαίλαπα Μητσοτάκη. 

Μέχρι να ξημερώσει η ημέρα Ελευθερίας, Ισότητας και Ευημερίας των Ελλήνων μέσα από τη Δημοκρατία και τις Εκλογές.

Μέχρι να ξημερώσει η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

loading...