ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΔΙΡ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ





Μαίρη Καρά* – 

 Oπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες επιβίωσής μας από τα  πολιτικά πιόνια του Σιωνισμού,  ο Πολιτισμός μας δεν ευδοκιμεί. Κυριαρχεί ο Πνευματικός μαρασμός, η ημιμάθεια, η  Πνευματική και Ιστορική Άγνοια. Η δε κοινωνία επιδεικνύει σήψη, διαφθορά, και υποβάθμιση των Αξιών, με συνέπεια να είμαστε στο ναδίρ.

Μάλιστα κάποιοι εκλεγμένοι βολευτάδες αποκαλύπτουν με την υβριστική αλαζονεία τους, πως επέτρεψαν να κατοικούν μέσα τους δαίμονες. Είναι τα ανθρωπάρια που πρόσβαλλαν την ανθρώπινη φύση τους και τις ηθικές Αρχές της Ελληνικής παράδοσης. Αυτοί προσκυνούν το χρήμα για Θεό, που δεν τους τιμά ως Έλληνες και απογόνους Αθανάτων Φιλοσόφων.

Τόσο μεγάλο πνευματικό ξεπεσμό δεν έχει καταγραφεί στην Ιστορία μας. Η κοινή λογική δεν είναι πια αυτή των ενάρετων πολιτών, αλλά μια σάπια, δαιμονική, γεμάτη κρυμμένο ψέμα, που μολύνει τα πάντα γύρω της. Είναι η διαστροφή και η κουτοπονηριά που εξυπηρετούν ως σκοπό τους την πνευματική απώλεια από τα χρηστά ήθη των Ελλήνων και την πνευματική πτώση τους στο κολαστήριο της ανήθικης αποστασίας. 

Με τέτοια υποτέλεια στους πειρασμούς που φυτεύουν στην κοινωνία μας οι κολασμένοι διεθνιστές και την αποδέχονται οι επιρρεπείς πολίτες, δεν είναι δυνατόν να προοδεύσει η Ελλάδα μας. Διανύουμε περίοδο πολιτιστικής και ηθικής παρακμής, τόσο σαν Κράτος όσο και σαν Έθνος. Γνωρίζουμε όμως πως οι Πολιτισμοί της γης ακολουθούν την πορεία του ήλιου. Στην Ανατολή με ζενίθ και στην Δύση με ναδίρ, όπου είμαστε εμείς τώρα. Μα στην άκρη του τούνελ αχνοφέγγει το φως του ζωοδότη ήλιου, που ξεπροβάλει και θα φωτίσει την οικουμένη.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός έγραψε λαμπρή Ιστορία με χρυσά γράμματα. Μα σήμερα οι προδότες μας γράφουν τραγωδία με μαύρα γράμματα. Αποφασίζουν για μας κι εκτελούν εντολές έξωθεν, σαν να είμαστε ανύπαρκτοι, σα να μην έχουμε γνώμη και δικαιώματα για την ζωή μας. Μάλλον  μας θεωρούν χαμένους στο διάστημα κι αντί για όνομα μας έδωσαν αριθμό. Μα εμείς μπορούμε αν το θελήσουμε, να αποτινάξουμε τον ζυγό ως άνθρωποι ανεξάρτητοι και δημιουργικοί. Σίγουρα θα ανατρέψουμε και τους προδότες ως περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ!

loading...