ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ: Κάνουν τα πάντα για την…Κουραμάνα!!




Π. Αρβανίτης* — 

Όλο μαλακίες γράφω και δεν βλέπω προκοπή!!

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑΣ 

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 παρευρισκόμουν στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση του Μιχάλη Αρβανίτη (τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής). Αιτών Αναστολή Εκτελέσεως Άρθρου 497

Μπροστά μου ακριβώς στην αίθουσα εκδικάσεων, παρατήρησα έναν ασπρομάλλη, κακομοίρη γεροντάκο που κρατούσε σημειώσεις κατά την διάρκεια των διαδικασιών που άρχισαν στις 9:00 το πρωί και τελείωσαν στις 4:00 το απόγευμα. Αργότερα έμαθα πως ήταν δημοσιογράφος της Εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ (Εξέγερση).

Την επομένη κάποιος γνωστός με ρώτησε εάν διάβασα ένα άρθρο της εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ σχετικά με τον κ. Αρβανίτη, με τον τίτλο: «Περίεργα» πράγματα στη δίκη του ‘’νεοναζιστή’’ Αρβανίτη!! (Του δημοσιογράφου Γεράσιμου Λιόντου) Διερωτήθηκα τι είδους «περίεργα» εσυνέβησαν και διάβασα το άρθρο στο διαδίκτυο. Μόνο που δεν έπεσα από την καρέκλα μου με αυτά τα άθλια και επαίσχυντα τερατουργήματα που έβλεπα μπροστά μου!

Αυτό το αξιολύπητο γεροντάκι που είδα στο Εφετείο ντυμένο στην «πένα» (τελευταία λέξη μόδας…Γιουσουρούμ!!), ξέρασε τον βόθρο που είχε κρυμμένο μέσα του, μόνο και μόνο για να κάνει εντύπωση στα αφεντικά του ή για να ικανοποιήσει τις μανάδες όλων των Ράπερς!

Παραποιώντας την αλήθεια και χρησιμοποιώντας ψευδή και ανύπαρκτα στοιχεία, προσπάθησε να γεμίσει την σελίδα με αρλουμπολογίες μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει τους Κομισάριους του Περισσού! Από ότι κατάλαβα, η μόνη του ευχαρίστηση είναι ο εντυπωσιασμός του «όχλου» και όχι η αληθινή πληροφόρηση των συνετών πολιτών που επιθυμούν να μάθουν τα ‘’πράγματα όπως είναι και όχι όπως τα βλέπει ένας ασήμαντος ψευτοδημοσιογράφος της καρπαζιάς». Θέλει νέα ο κόσμος και όχι αυτά του «Κίτρινου Τύπου» που αντιπροσωπεύει!

Αποκαλεί, για παράδειγμα, τον Έλληνα Πατριώτη Αρβανίτη…‘’νεοναζί’’ χωρίς να καταλαβαίνει πως οι μέθοδοι της εφημερίδας που αντιπροσωπεύει είναι ακριβώς αυτό: Ναζιστικές και φασιστικές με ‘’Σταλινική χροιά’’. Τι αξιολύπητο αλήθεια ανθρωπάκι, χωρίς καμία προσωπικότητα, χωρίς οντότητα! Για λίγα ‘’αργύρια’’ θα πούλαγε την μάνα του την ίδια.

Το αστείο είναι πως ψάχνοντας (ποιος ξέρει για πόσες ώρες) ανακάλυψε και μία ‘’κατάλληλη’’ φωτογραφία του κ. Αρβανίτη για να δώσει έμφαση στα γραφόμενά του και να δημιουργήσει ‘’ατμόσφαιρα’’. Λοιπόν τι να πω; Έχει πλάκα ο Καραγκιόζης!

Αυτό πάλι; : ‘’Περίεργα» πράγματα στη δίκη’’ Τι ακριβώς εννοούσε ο ασουλούπωτος δημοσιογράφος; Δεν πιστεύω να κατηγορούσε τον εισαγγελέα και το 5-0 ότι έπραξαν κάτι παράνομο προς χάριν του κ. Αρβανίτη; Αν είναι αυτό θα είναι πρέπον το σεβαστό δικαστήριο να τον καλέσει για εξηγήσεις!!

Εγώ πάντως, θα του συνιστούσα να ψάξει για άλλη δουλειά σύντομα γιατί από ότι βλέπω η εφημερίδα που αντιπροσωπεύει (αν πιστεύει πραγματικά πως δεν είναι σαβουροέντυπο) θα του δώσει παπούτσι σύντομα. Σημ: Μια καλή δουλειά που ίσως του ταίριαζε είναι να ενώσει δυνάμεις με τους λαθρομετανάστες των φαναριών (μια και τους αγαπάει τόσο) καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων!

Τέλος, θα συνιστούσα στην οικογένεια Αρβανίτη όπως ξεκινήσει την νομική οδό με αγωγές περι ψευδών δημοσιευμάτων, συκοφαντίας κλπ. μπας και τελικά κλείσουν το βρομόστομα αυτού του αξιολύπητου και τρισάθλιου τελάλη του «κίτρινου τύπου» που αποκαλεί τον εαυτόν του δημοσιογράφο.


αρβανιτης

loading...