Έστω και στις τελευταίες μέρες των μετεγγραφών στο ποδόσφαιρο “χτύπησε” ο Μητσοτάκης με τον Κύπριο Στυλιανίδη.

Αν χρειάζεται, όμως, οπωσδήποτε και κάποιον επιθετικό στην τρομερή ομάδα του Μαξίμου για υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, υπάρχει ένας πολύ καλός. Ο Ισπανός Ντ. Κόστα της Αθλέτικο Μαδρίτης είναι ακόμη ελεύθερος. Προλαβαίνει να τον καπαρώσει κι ας υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές που τον διεκδικούν. Μπορεί στρατιωτικός να μην είναι, αλλά βάζει γκοοοολ. Ας σπεύσει.

Πολιτική Προστασία: Υπουργός ο πρώην επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης, υφυπουργός ο «ιπτάμενος» Ευ. Τουρνάς

Αν αποσυνθέσεις αυτόν τον ανασχηματισμο σου μένουν ένας επιχειρηματίας, μια μκοτζου Βρυξελλα, και μια φωτιά που θα ξανάρθει του χρόνου.Μητσοτάκη.Εδω κι ένα χρονο σκουντουφλας. Κοιτα στο κοντινό σου περιβάλλον, κάτι δεν πάει καλα.

Ακόμη ένας σημιτικός Μέλος της νεοταξίτικης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν. Καραμανλή και Σαμαρά αναλάβετε επί τέλους τις ευθύνες σας. Σταματείστε τον ολετήρα της παράταξης.

Άρα παραδέχονται ότι κανείς από τους εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό βουλευτές της νέας δημοκρατίας δεν είχε τις ικανότητες να αναλάβει υπουργείο. Συνεπώς, ξεμείναμε από ικανά στελέχη. Από βουλευτές που να γνωρίζουν τα πράγματα και να μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες ενός υπουργείου…. Αυτοί οι άνθρωποι θα ξαναζητήσουν την ψήφο των ελλήνων????

loading...