ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Οι διαρροές στα συστημικά μέσα ενημέρωσης για το διορισμό ως Υπουργό της Κυβέρνησης της Ελλάδας πολίτη και πρώην βουλευτή άλλου Κράτους και μάλιστα πρώην Επιτρόπου του στην Ε.Ε. αποδεικνύει, στην περίπτωση που υλοποιηθεί, την Παρακμή της Δημοκρατίας στην Ελλάδα υπό το καθεστώς Μητσοτάκη. Σαφώς η θητεία του στη Νεολαία Ρήγα Φεραίου υπόσχεται πολλά αλλά τελικά τι Πολίτευμα έχουμε στην Ελλάδα; Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ή Διορισμένο Kαθεστώς Ιθαγενών Τριτοκοσμικής Χώρας;

Ο όρος περί “θεσμικού υποκόσμου” που καθορίζει την Ελλάδα από το εξωτερικό εξωθεσμικά, σε συνεργασία με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα και εργάζεται πυρετωδώς για τη διάλυση του Κράτους μας, διατυπώνεται δημοσίως από πολίτες πια. Δείχνει να παίρνει “σάρκα και οστά” στη συνείδηση των πολιτών καθημερινά.

Οι ψηφοφόροι και οι Έλληνες πολίτες που προσήλθαν στην κάλπη, τη γιορτή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το 2019 για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για τη διακυβέρνησή τους πλειοψηφικά δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τη μορφή αλλοίωσης του αποτελέσματος τόσο σύντομα τόσο απροκάλυπτα. Δεν υπάρχει ούτε ένας άξιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για Υπουργός ή μήπως δεν εκτελεί κανείς το σχέδιο Μητσοτάκη;

Πολίτες από το καφενείο μέχρι εχθές χωρίς ούτε τη δική τους ψήφο διορίζονται Υπουργοί στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργώντας απορία ποιος-ποια τους ορίζει εις βάρος του ελληνικού λαού και του πολιτεύματος ενώ τώρα προκύπτει και το παγκόσμιο φαινόμενο να κυβερνούν Έλληνες πολίτες που εκπροσωπούν άλλα Κράτη, δεν διαμένουν ποτέ σε αυτό, δεν φορολογούνται σε αυτό και δεν ψήφισαν σε αυτό.

Αν όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά στους ψηφοφόρους και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τους Έλληνες πολίτες, αν αυτό ονομάζεται κοινοβουλευτική δημοκρατία κατά τη εξοχωτάτη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αν ο επιδιωκόμενος συνεχώς από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη διχασμός των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι ορθός τότε τα περιθώρια αποφυγής διάλυσης της Ελλάδας μικραίνουν απελπιστικά.

Είναι δεδομένο ότι εκείνοι που ορίζουν τους Υπουργούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη από το ΣΥΡΙΖΑ, από το ΛΑΟΣ , από το βαθύ Κράτος Σημίτη, από την αλλοδαπή και όμορες χώρες στοχεύουν στη συνοχή και ηθικό του ελληνικού λαού και τη διάλυση του Κράτους με φερετζέ τον COVID-19.

Αλίμονο σε εκείνους που εργάζονται για την εθνική ζημία του Κράτους τους, για την παραχώρηση της Μακεδονίας, για τον εξοστρακισμό των Ελλήνων και την αντικατάστασή τους από τους απογόνους των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών της Ασίας, για τη φτωχοποίηση Κράτους και Ελλήνων νυχθημερόν.

Η Νέμεσις των πράξεών τους δεν θα αργήσει να τους ανταμείψει.

Τελικά, ποιος κυβερνάει την Ελλάδα. Ο κυρίαρχος λαός της ή μήπως η διεθνής παρέα Μητσοτάκη που ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε εθνικό κόστος αδιαφορώντας για τον ελληνικό λαό;

loading...