ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;





Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ * —

 Να γράφουν οι Έλληνες χρήστες; Να γράφουν γιατί είναι ύστατο πατριωτικό χρέος προς την πατρίδα μας, μα να ξέρουν τι γράφουν και πως το γράφουν. Η προχειρολογία που κυριαρχεί στο διαδίκτυο, δεν μας τιμά ως λαό  και αποβαίνει εις βάρος της ορθής γραφής και διάσωσης της γλώσσας μας.

Μάλιστα κάτω από τις συνθήκες που μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε το “εργαλείο τους” οι «κηδεμόνες μας» μεγαλώνει ο κίνδυνος της γλωσσικής μας αλλοίωσης. Γιατί έγινε πλέον ηλίου φαεινότερο, πως την χρήση του διαδικτύου κάθε άλλο παρά μας την χάρισαν από την καλή τους καρδιά (που δεν έχουν) οι φωστήρες των διεθνιστικών αφεντάδων.

Δεν το σχεδίασαν για να κυκλοφορούν οι ειδήσεις, αλλά γιατί είχαν επιθετικά σχέδια για την πολιτιστική μας παράδοση. Αν δεν το αντιληφθούμε, μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά, που κάνουν καλή και σωστή χρήση. Κι απ’ ό,τι φαίνεται το σχέδιό τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι καρποί του υπερκαλύπτουν τις αναμενόμενες προσδοκίες τους.

    Με τις διαδικτυακές παροχές καθένας γίνεται χρήστης χωρίς γνώσεις και σκέψη. Οι αφελείς κοινοποιούν τα στοιχεία τους  στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μπαίνοντας στο στόχαστρο του ηλεκτρονικού ελέγχου ακόμα και για την προσωπική τους ζωή. Αδιαφορώντας όμως για τις συνέπειες από άγνοια, οι εξαρτημένοι χρήστες πλέον συνεχίζουν τις αποκαλύψεις.   

Αφελώς πιστεύουν πως δεν κάνουν κάτι κακό και σιγά να μην τους φακελώνουν οι διεθνιστές. Αυτοί θα είναι και οι πρώτοι που θα παραλάβουν τις ηλεκτρονικές κάρτες, χάριν ευκολίας λένε… μασώντας το κουτόχορτο της προπαγάνδας. Ούτε που υποψιάζονται, πως μετά την Κάρτα έρχεται το τσιπάκι, που θα το φορέσουν χωρίς…επί-γνωση. Και με την αφέλειά τους θα μας παραδώσουν όλους αμαχητί στην Παγκοσμιοποίηση.  

Ας ενημερωθούν από Γνώστες, για να μην πέσουν θύματα εξόντωσης… ένα Delete είναι αρκετό. Τέρμα η ανάρτηση των προσωπικών δεδομένων μέσω των μηνυμάτων και επιστροφή στην ορθή Ελληνική Γραφή με τα παραδοσιακά στοιχεία και τα Εθνικά Ιδανικά. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν πως το διαδίκτυο είναι πολεμικό όπλο για τον Εθνικό μας ΑΦΑΝΙΣΜΟ;

loading...