ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, Η ΝΕΑ ΗΘΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΑΣ ‘’ΔΕΞΙΑΣ’’ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΄΄ΗΘΙΚΟ’’ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Η σημερινή κυβέρνηση ,μια δεξιά κυβέρνηση όπως πολλοί πίστεψαν την Ν.Δ γι’ αυτό και την ψήφισαν, ήρθε στην εξουσία επιτέλους. Αφού ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους Έλληνες πατριώτες με  το Μακεδονικό , έστησε έναν μηχανισμό εξουσίας , από την Σημιτική θολούρα, φυντάνια της κομουνιστικής προ πολλού νεολαίας, διεθνιστές , λοατκι , και κάθε καρυδιάς οικότροφους εντος του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ Ελληνικό λαό με 550 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Όλοι τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ προσκυνημένοι στα αφεντικά της Ν.Τ.Π . Πρώτος και καλύτερος  ο πρωθυπουργός ο οποίος εφαρμόζει κατά γράμμα τις εντολές των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ του για την ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (GREET RESET) , και πάνω από όλους έχει φυσικά  τον ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΒ, ο οποίος φρόντισε από το 2003 , όταν ο πρωθυπουργός ήταν ακόμη τα ΣΠΑΡΓΑΝΑ  να τον ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ  σαν ΚΟΡΥΦΑΙΟ ηγέτη του 21ου αιώνα. Αν είναι δυνατόν!!! ΟΥΤΕ Η ΠΥΘΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  για τόσο βάθος χρόνου.

Η Ν.Τ.Π και το  GREET RESET απαιτούν όμως χαλαρά ήθη, και πως πτωχαίνεις αυτόν τον στόχο? Έχει αποδειχτεί ότι ο  καλύτερος τρόπος είναι ο χρηματισμός , η καλυτέρα  ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ , στην συγκεκριμένη περίπτωση  τα 50GByte.Το χρήμα ευτελίζει τα πάντα. Γιατί λοιπόν ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ που θα εθιστεί στην ανάγκη του διαδικτύου να μην  επιδιώξει μέσω αυτού  και αλλά GByte πουλώντας το κορμί του.Η Εκπόρνευση αυτή  στην οποία οδηγεί τα Ελληνόπουλα ο πρωθυπουργός και οι ΡΟΖ της παρέας του, είναι ότι πρόστυχο μπορεί να φανταστεί κανείς από την στιγμή που τους ΖΗΤΑ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ εν είδη  ΧΑΜΣΤΕΡ (πειραματόζωο) στο μεγαλύτερο πείραμα που έγινε ποτέ πάνω στον ΑΝΘΡΩΠΟ. Τα εμβόλια είναι ακόμη πειραματικά.

ΒΕΒΑΙΑ βλέπουμε και την αριστερά η οποία ΄΄κοπτεται’’ για τα ανθρώπινα δικαιώματα , αρκεί να είναι αυτά που δεν ενοχλούν την Ν.Τ.Π ποιεί την  νύσσα. Αυτοί  βέβαια καμάρωναν που στο συνέδριο τους  ήταν άπαντες εμβολιασμένοι (με ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ PFIZER ΦΥΣΙΚΑ , Της πολυεθνικής που πολεμανε ντε, του καταραμένου καπιταλιστικού κεφαλαίου)

ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!

Τα τριάκοντα αργύρια οδήγησαν τον ΙΟΥΔΑ στην αυτοκτονία!!

Από αυτούς τους τιποτένιους που εκπορνεύουν τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ το ανάστημα  να διαμαρτυρηθεί  τουλάχιστον ΕΤΣΙΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??

ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΥΡΜΑΤΑ( συμπεριλαμβανόμενου και του πρωθυπουργού)!! 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!

loading...