ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…. Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ: “ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ” ! ! !

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ; ; ;

Στο μοναδικό κράτος του κόσμου που ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ χρησιμοποιεί άτομα που μαζεύει από ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που κατά διαταγή της γριάς Γκιόσας του Βερολίνου, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ! 

Έτσι μέσα στον κυβερνητικό αχταρμά ο Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτησή του αναφέρθηκε στα μονοκλωνικά αντισώματα κατά του κορωνοϊού και μάλιστα τόνισε ότι αυτά πρέπει να γίνονται σε όσους είναι εμβολιασμένοι και πραγματικά ευάλωτοι. 

Ποιος είναι τελικά ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ηλίας Μόσιαλος που γεν. στη Δράμα στις 3 Σεπτεμβρίου 1960 και ήταν Υπουργός Επικρατείας (όταν διαδέχτηκε τον Χάρη Παμπούκη) και κατόπιν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (όταν διαδέχτηκε τον Γιώργο Πεταλωτή) στην Περίοδο Ιουνίου 2011 – Νοεμβρίου 2011 με Πρωθυπουργό τον Γιωργάκη Παπανδρέου ; ; ;

Και τώρα ντυμένος με το ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ που του έραψε ο αυτοκράτορας των ιθαγενών, κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες που έχουν πληρώσει χρόνια τις ασφαλιστικές τις εισφορές τους, ή στους ανασφάλιστους, που αυτοί και οι κυβερνήσεις τους, τους κατάντησαν νεόπτωχους, ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της κυβέρνησης  σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, λέγοντας  πως: «Ο αντιεμβολιαστής υπονομεύει την συλλογική προσπάθεια της χώρας μας, ή της κάθε χώρας, ώστε να βγούμε από την πανδημία.

Θύματα είναι όσοι στάθηκαν άτυχοι και πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και δυστυχώς δεν τους καλύπτουν τα εμβόλια.

Επομένως, με δεδομένο πως ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ  αυτές πρέπει να χορηγηθούν κατά προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη, δηλαδή στους καρκινοπαθείς, στους μεταμοσχευμένους, στους συμπατριώτες μας που είναι πραγματικά ευάλωτοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δυστυχώς ποσότητες για όλους». 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΕ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ (που μας έρχεται σε εκατομμύρια) ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ; ; ;

Δηλαδή, κ. καθηγητά, ο Ιερώνυμος και όσοι πολιτικοί νόσησαν με κορωνοϊό και τους δόθηκε το φάρμακο με τα μονοκλωνικά τι είναι ; 

Είναι πραγματικά ευάλωτοι ή απλά παιδιά ενός ανώτερου Θεού ;

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

 β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...