ΓΕΡΩΝ ΓΕΩΚΩΝ:«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΑΙΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.»


ΦΟΒΕΡΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Παιδιά μου, θα πέσουν τα κτήρια που τα ονομάζετε εκκλησίες, που μέσα σε αυτά τα κτήρια έχουν κρυφτεί ΤΑ ΘΗΡΙΑ, αυτοί που μέχρι χτες παρακαλούσαν τον

Χριστό, και σήμερα ως θηρία ήρθαν να κατασπαράξουν τα σπλάχνα του Χριστού, που είμαστε όλοι εμείς.

Θα "πέσουν" αυτά τα κτήρια και όταν λέω ότι θα "πέσουν" εννοώ ότι θα φύγουν αυτοί που είναι μέσα, διότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ, και η ευσπλαχνία του Θεού θα τους διώξει από εκεί μέσα και θα μείνετε εσείς και οι ποιμένες που αξίζουν να μείνουν.

Θα μείνει καθαρός ο οίκος του Θεού όπως τότε στο Ισραήλ που ο Χριστός μπήκε μέσα στον ναό και τους έδιωξε όλους διότι έκαναν τον ναό, οίκο εμπορείου, όπως κάνετε εσείς την εκκλησία του Χριστού, εσείς θέλατε και βουτήξατε μέσα στον βόθρο των αμαρτιών σας.

Αυτήν την στιγμή καθαρίστε την ψυχή σας αν θέλετε να μείνετε μέσα στην εκκλησία του Χριστού, αλλιώς ο Χριστός θα σας βγάλει μπροστά στους ανθρώπους για να δουν το διαβολικό σας πρόσωπο και την διαβολική σας ψυχή.

Θα δουν οι άνθρωποι καθαρά, μέσα στα μάτια σας τον διάβολο να μιλά και να τους βλέπει, όταν εσείς θα ήσαστε ακόμα με αυτόν.

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, σας το λέω σήμερα, διότι όταν θα έρθει ο Χριστός μέσα στον ναό θα σας βγάλει έξω όπως τότε, διότι είναι Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είναι αυτός που εξαργύρωσε με το αίμα του την Γη…το καταλάβατε αυτό εσείς που σήμερα λέγεστε ποιμένες;

Αλλά εσείς δεν ήσαστε ποιμένες ήσαστε λύκοι που βάλατε την προβιά σας και θέλετε να κατασπαράξετε τους ανθρώπους του Θεού, αυτών που έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος…Ιησούς Χριστός Νικά…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :