Δυστυχώς αυτό το παράδειγμα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα για την πλειοψηφία του μέσου Έλληνα.

 Άκρως αποηγοητευτικο και επικίνδυνο για την σωματική αλλά και την Πνευματική υγεία. Ας αναλογιστουμε όλοι τις ευθύνες μας. Εργοδότες και εργαζόμενοι, ψηφοφόροι και εκλεγμένοι.

Για εσας που θα επισημαίνετε την υπερβολή στα ποσά, θυμηθείτε πως η υπερβολή χρησιμοποιείται συχνά στη σάτιρα…

Δεν ξέρω εάν αυτό που σας λείπει είναι το χιούμορ, ή εάν, απλώς, δεν έχετε αντίληψη της πραγματικότητας.

Όπως και αν έχει, εάν σας είναι πιο εύπεπτο, ας υποθέσουμε πως τα έξοδα είναι τα μισά (ελπίζω να μη σας φαίνεται ΚΑΙ αυτό υπερβολικό….)

Και, ας πούμε, πως απομένει ένα 300άρι….

Για διατροφή, ένδυση, μετακίνηση (δεν σου βάζω να έχεις δικό σου όχημα…Τι να το κάνεις και που να πας ;;;….Σωστά;;;;)

Βάλε να σου κάτσει μια στραβή και να θέλεις γιατρούς, φάρμακα….Αααα….ναι ξέχασα….Υπάρχει και το ΕΣΥ 

Δεν σου βάζω να θες να πας ένα σινεμά, ένα ταβερνάκι….να πιείς έναν καφέ που και που…Να κάνεις ένα δώρο στους φίλους ή στους συγγενείς (που σε καλούν, αλλά δεν πας, γιατί δεν έχεις φράγκα ούτε για ένα κουτί σοκολατάκια…)

Για παιδί…ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ….

Αν βρεις και μια ευρύχωρη κούτα από χοντρό χαρτόνι, μπορείς με αυτά που θα γλυτώνεις, να ανοίξεις και αποταμιευτικό λογαριασμό….

ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

Αλλαααα οι βουλευτικοι μισθοι 4.000 αφορολογητα παρακαλωωω, χωρις καμια μειωση και με συν τα βουλευτικα κονδυλια καθε μηνα (τζαμπα αμαξι με 400 ευρο τον μηνα για βενζινη, 400 ευρο για εξοδα αποστολων ειτε στειλουν κατι ειτε οχι τα περνουν, 5 τηλεφωνικες γραμμες πληρωμενες κτλ κτλ)

Συνολο μισθου λοιπον καπου 5 6 χιλιαρικα.. κατσε μαλακα ελληνα περνε 500 ευρο τον μηνα το 8ωρο οταν αυτοι που μιλουν και καθοριζουν τις συνθηκες ζωης σου περνουν 10 φορες τουλαχιστον! τον μισθο σου (500×10=5.000)….

loading...