«ΠΑΤΩΣΑΝ» οι εμβολιασμοί! Ό,τι καταφέρουν τώρα μόνο με εκβιασμούς

Κατά τα άλλα έβαζαν στόχους για 100χιλ εμβολιασμούς την ημέρα!

Το καλοκαίρι τελείωσε ημερολογιακά εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες και οι εμβολιασμοί όχι μόνο δεν έχουν αυξηθεί -όπως ανέμεναν οι “υπερεγκέφαλοι της κυβέρνησης- αλλά εξακολουθούν να μειώνονται πανελλαδικά.

Έτσι τις ειδήσεις-φήμες για επικείμενο κλείσιμο ορισμένων εμβολιαστικών κέντρων ανά την επικράτεια διαδέχθηκαν τα αποκαρδιωτικά νούμερα των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΗΜΗ κυβερνητική ιστοσελίδα , παρατηρεί εύκολα κανείς πως το κυβερνητικό «success story» περί «πειθούς» ναυάγησε για τα καλά.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα, λίγο πάνω από το 50% του συνολικού πληθυσμού δηλαδή, απέχει πολύ από το 70% και 80% που είχαν θέσει ως στόχο για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα Μαξίμου και «ειδικοί».

Οι…ευκολόπιστοι και οι καλοθελητές έκαναν τους προηγούμενους μήνες μαζικά τα εμβόλια.

Πλέον όσες δόσεις γίνονται θα είναι αποτέλεσμα ΚΑΘΑΡΑ των ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ μέτρων που η κυβέρνηση μέσω ΚΥΑ και ΦΕΚ ανακοινώνει ξαφνικά τα βράδια (Δείτε ΕΔΩ).

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: 729 νέες δόσεις την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, εκ των οποίων μάλιστα οι 257 αφορούν άτομα που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους.

Ακολούθως το Σάββατο 11/9 έγιναν 30.621 εμβολιασμοί

Την Παρασκευή 10/9 έγιναν συνολικά 30.373 εμβολιασμοί

Είναι ενδεικτικό ότι σε μία καθημερινή ημέρα στα μέσα του Ιουλίου, λίγο πριν μπούμε δηλαδή στον πιο «νεκρό» μήνα του έτους, τον Αύγουστο, οι ημερήσιοι εμβολιασμοί ξεπερνούσαν τους 77-78.000.

loading...