Η δημοκρατία είναι απλώς μια ψευδαίσθηση


GEWKWN: 


Οι υπηρέτες της Νέας Τάξης χρειάστηκαν να δημιουργήσουν ένα πανδημικό ψέμα για να οδηγήσουν τις χώρες σε χρεωκοπία, με περισσότερο από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε αποκλεισμούς, το αποτέλεσμα αμέτρητες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν και να χρεοκοπήσουν.

Αυτό είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία. Οι πολιτικοί κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που κάνουν όταν μας βάζουν στον πόλεμο. Οι κυβερνήσεις κλείνουν ολόκληρες οικονομίες. Αυτοί και τα μέσα ενημέρωσης έχουν κηρύξει την καταπολέμηση του ιού ως ΠΟΛΕΜΟ, και, μας οδηγούν σε ένα πόλεμο, χωρίς στρατηγική εξόδου.

Δεν γνωρίζουν αυτοί οι αντίχριστοι ότι δεν μπορούν να αφήσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς δουλειά και να μην περιμένουν να εκραγεί αυτό το πράγμα με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στην παγκόσμια ιστορία;

Ο κόσμος οδηγήθηκε στην εποχή της βιολογικής τρομοκρατίας με ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας που προκαλεί σφαγή χωρίς προηγούμενο σε αγορές σε όλο τον κόσμο, ο στόχος είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Θα δούμε σύντομα την αντικατάσταση του δολαρίου ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας κατασκευασμένης ασθένειας με υποχρεωτικά εμβόλια, βλέπουμε ανθρώπους να ικετεύουν για εμβόλιο επειδή τους έχουν τρομοκρατήσει οι ‘’ειδικοί, και τα ΜΜΕ, αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένας παγκόσμιος βιολογικός πόλεμος εναντίον των ανθρώπων, μετά ακολουθει ο παγκόσμιος πόλεμος με την χρησιμοποίηση καταστροφικών όπλων μαζικής καταστροφής.

Σχεδιάζουν να σκοτώσουν λίγο περισσότερο από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα οδηγήσουν τον πλανήτη ένα βήμα πριν από την ολική καταστροφή και τότε όλοι οι λαοί του κόσμου θα παρακαλούν τους παγκόσμιους ηγέτες, να τους απαλλάξουν από αυτό το κακό.

Τότε θα παρουσιάσουν την παγκόσμια κυβέρνηση, και τότε τα ατομικά δικαιώματα θα εγκαταλειφθούν πρόθυμα από τους λαούς για την εγγύηση της ευημερίας τους από την παγκόσμια κυβέρνησή.

Μέχρι στιγμής, οι πολίτες ήταν υπομονετικοί και ανεκτικοί στους περιορισμούς μετακίνησης, απώλεια εισοδήματος, απώλεια κοινωνικοποίησης, απώλεια αναψυχής κλπ. Πιστεύω ότι η υπομονή φτάνει στο τέλος της, μέχρι σήμερα εμείς οι άνθρωποι αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα διότι μας έχουν τρομοκρατήσει και επικράτησε ο φόβος

Λογαριασμοί συσσωρεύονται (ενοίκιο, πληρωμές αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, δόσεις δανείων, κατασχέσεις κλπ) εκατομμύρια άρχισαν να φοβούνται για κάτι περισσότερο από το να κολλήσουν τον ιό, σκέπτονται την επιβίωση τους

Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέφουν την αλήθεια, να λένε ψέματα να διαστρεβλώνουν και να πουλούν την χώρα τους και τους ανθρώπους της για τα λεφτά.

Μια δικτατορία μπορεί να επιβληθεί στον λαό οποιαδήποτε στιγμή, από τον πρόεδρο η τον πρωθυπουργό όταν κηρύξει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η δημοκρατία είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, αν η ψήφος σήμαινε ότι θα άλλαζε κάτι, θα ήταν παράνομο, Αριστεροί-δεξιοί-σοσιαΛΗστες είναι όλοι οι αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος, χωρίς καμία βασική διαφορά, τα αποτελέσματα είναι πάντα προκαθορισμένα, είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα..

Οι άνθρωποι γεννιούνται με την έμφυτη επιθυμία να επιβιώσουν, αλλά δυστυχώς σήμερα που είμαστε φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι, πνιγμένοι στα χρέη, αναζητούμε βοήθεια από φίλους, συγγενείς από την κυβέρνηση που αυτή μας έφερε εδώ που είμαστε, κανείς όμως δεν μπορεί να μας βοηθήσει, είμαστε μόνοι μας, μέσα σε όλη αυτήν την μαυρίλα, τον πόνο και την εγκατάλειψη…

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :