ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ… ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΗΖΕΙ «ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !

Στην Ελλάδα του “Πουλάω οικόπεδα γωνία”, στην Ελλάδα της “Μίζας και της Αρπαχτής”, στην Ελλάδα των “Ανεμογεννητριών” και των “Κατευθείαν Αναθέσεων”, στην Ελλάδα των “Μπουκωμένων καναλαρχών”, το πείραμα τους πέτυχε…. μια που η μέθοδος τους, ήταν πολύ απλή και στηρίζονταν σε μια τηλεόραση, ένα καναπέ και μερικές “καλοπληρωμένες τηλεσαύρες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης” -φυσικά με το αζημίωτο και από τον ιδρώτα των Ελλήνων-  που ξέπλεναν, από το πρωί έως το άλλο πρωί, τους φοβισμένους υπηκόους του ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

Και μετά ήρθαν ΟΙ ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ με τον ΜΑΖΙΚΟ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, αλλά μόλις είδαν πως ο κόσμος δεν τους πιστεύει άρχισαν τις απειλές, τους εκβιασμούς, τις διώξεις ενώ τελευταία θέλουν να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα φτάνοντας στον πάτο αφού για τον Άρη Πορτοσάλτε δεν έχει και πιο κάτω! 

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ δεν δίστασε σήμερα, στον “αέρα” του ΣΚΑΪ να προτείνει λύση για τους ανεμβολίαστους συνταξιούχους, λέγοντας:

“Θέλεις να πάρεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Τράβα κι εμβολιάσου” ! ! ! 

 https://www.youtube.com/watch?v=4E9FpUkP6oQ&t=1s  

Ο Εισαγγελέας και η ένωση των δημοσιογράφων τι λέει για αυτό ;

Ποιος θα τον μαζέψει αυτόν ; ; ;

Κάθε ομοιότητα… με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι εντελώς φανταστική και όποιος πιστεύει ή λέει τέτοιες κακοήθειες, είναι απλά ονειροπαρμένος ή όπως θα τον χαρακτηρίσουν τα πουλημένα στην εξουσία ΜΜΕ και τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ είναι απλά ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ….

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζάρης

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

loading...