Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΘΟΛΟ ΦΟΝΤΟ ΠΟΥ ΒΑΦΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

 




Της Λέττας Καλαμαρά* – 

Με περίσσεια πολιτικού θράσους και υποκρισίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός που κατέστρεψε και δίχασε την Ελλάδα, από το βήμα της ΔΕΘ και της μίας και μοναδικής Μακεδονίας των Ελλήνων, μίλησε στην επιλεγμένη κάστα του και διέσπειρε ασύστολα ψέματα περιγράφοντας μία εικονική πραγματικότητα που δεν υπάρχει στις πόλεις, στα χωριά και στους δρόμους της Ελλάδας.

Ανάπτυξη 5,9% το 2021 στην Ελλάδα του Μητσοτάκη που πρώτα διέλυσε δύο χρόνια με αχρείαστα lockdown, αποκλεισμούς Ελλήνων, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και καμένη γη είναι η Ελλάδα του σήμερα, η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε μία ΔΕΘ, για πρώτη φορά στην ιστορία της απευθυνόμενη μόνο σε πελάτες της τουρκικών συμφερόντων Biontech και λοιπών εταιρειών εμβολίων, με άγνωστο αριθμό μεταδοτών του COVID-19 καθώς κανένας υγειονομικός εργαστηριακός έλεγχος δεν υπάρχει στους εισερχομένους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε απευθυνόμενος στα αφεντικά του και όχι τον ελληνικό λαό απαγγέλοντας έναν κακογραμμένο λόγο.

Το γνωστό τροπάριο για κλιματική κρίση που αγνοείται επιστημονικά και πλασάρεται διεθνώς, για δωρεάν gigabyte στους ανήλικους πελάτες της Biontech και λοιπούς και μπόλικο υποκριτικό ενδιαφέρον για τη νεολαία που μαραζώνει άπραγη ή με μισθούς πείνας αποδεδειγμένα. Επιδοματικό ενδιαφέρον για τους εξαθλιωμένους που ο ίδιος δημιούργησε και απόκρυψη του αληθινού στόχου του, την εξαφάνιση της μεσαίας εύπορης τάξης. Ασφαλώς η κάστα Μητσοτάκη, η ελίτ της Ελλάδας με τις παχυλές καταθέσεις εις την αλλοδαπή, έφυγε γεμάτη ικανοποίηση και περήφανη για την Ελλάδα της ντροπής.

Μία Ελλάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικού Χρέους επί Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να δανείζεται ασύστολα και να υποθηκεύει τις επόμενες γενιές Ελλήνων, αν υπάρξουν δημογραφικά φυσικά, μία Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία Νέων, μία Ελλάδα διαιρεμένη στα δύο με την Κυβέρνησή της να αποκλείει από την αγορά, εστιατόρια, γυμναστήρια, θέατρα κ.λ.π από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 το μισό πληθυσμό της, 5 εκατομμύρια Έλληνες γιατί δεν είναι αποκλειστικοί πελάτες της Biontech και Moderna πλέον με αναμενόμενη οικονομική, κοινωνική, και εθνική  καταστροφή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που διαλαλεί παντού περί ηλεκτρικής ενέργειας, ξεπούλησε μετά από μία σειρά εθνικής εκποίησης και το 49% ΔΕΔΔΗΕ, για να συνεχίσει το έργο με ΔΕΠΑ καθώς και κάθε άλλη Δημόσια περιουσία ώστε οι εχθροί της Ελλάδας να βεβαιωθούν ότι θα μείνει πάντα και στον 21ο αιώνα, μία Αποικία Χρέους με ντόπιους κοτζαμπάσηδες και λαό ως ιθαγενείς της ζητιανιάς. Χωρίς εθνική περιουσία και πόρους για να μπορεί να αυξάνει τους μισθούς και τις συντάξεις της όταν ο ορυκτός πλούτος αναβλύσει. Όπως ακριβώς συνέβη με τη διέλευση των καυσίμων του αγωγού TAP από την Τουρκία που μας διαπερνά χωρίς καμία καταβολή τέλους διέλευσης για το Δημόσιο των ιθαγενών.

Μητσοτάκης και Τσίπρας, το δίδυμο της εθνικής εξόντωσης ας μην πιάνουν στο στόμα τους τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ μας. Δεν είναι άξιοι πολιτικά παρά μόνο να είναι αντιπρόσωποι των αποικιοκρατών και των ντόπιων συμφερόντων μίας αποκρουστικής κάστας. Την ώρα της κάλπης και οι δύο θα λάβουν την απάντηση από τον ελληνικό λαό ως πολιτικοί καταχραστές της εμπιστοσύνης του. Με ένα νταούλι ο ένας και με μία ανεμογεννήτρια ο άλλος απέδειξαν την πολιτική τους αφοσίωση σε κάθε τι επιζήμιο για το λαό της Ελλάδας πολιτικά.

Ας είναι η πρώτη και τελευταία ΔΕΘ που η μισή Ελλάδα είναι αποκλεισμένη, ας είναι η τελευταία ΔΕΘ των πολιτικών εμπόρων της Ελλάδας μας σε τιμές εξευτελιστικές στο παζάρι των λαών. Σε μία Ελλάδα που έφτασε στο άθλιο σημείο μαθητείας ανηλίκων παιδιών στις κρεβατοκάμαρες των ξενοδοχείων με κυβερνητική βούλα Μητσοτάκη.

Για τους Έλληνες ξημερώνουν περισσότερες μαύρες ημέρες Μητσοτάκη με αποκλεισμούς, διώξεις, φτώχεια και εθνική καταστροφή και ήττα. Η παραμονή του στην εξουσία αποδεικνύει καθημερινά τον αδίστακτο χαρακτήρα του στην εθνική καταστροφή και το διχασμό.

Ας χαίρεται η κάστα του για την κατάντια της Ελλάδας. Μία αποικία ιθαγενών σε φόντο μπλε θολό, χωρίς όνομα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς λαό που βάφεται κόκκινο καθημερινά.

Good job, Kyriakos Mitsotakis. Great dealer of disaster.

loading...