ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΘΕΟ-ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ





ΖΩΗΣ ΚΩΝ.ΜΠΕΧΛΗΣ* —

 1. Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. 

2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. 

 Η κ. Μπακογιάννη με τις αντινατιβιστικές δηλώσεις της και την παρέμβασή της σε ραδιοφωνική εκπομπή, σε σχέση με την επίλυση του δημογραφικού της χώρας δι εποικισμού, με ιδιαίτερο θράσος που, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι προκύπτει απο την νομική αίσθηση ακαταδίωκτου, του οικογενειακού ακαταδίωκτου, παραβιάζει πρωτίστως το 1 άρθρο του Ελληνικού και όχι ελλαδικού συνάγματος. 

 Η κ. Μπακογιάννη ασκεί τις εξουσίες της ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ. 

Το σύνταγμά μας είναι νατιβιστικό, αναφέρεται στους Έλληνες ιθαγενείς και αυτόχθονες, ήδη απο το πρώτο του άρθρο και το κράτος μας υπάρχει για να υπερασπίζεται αυτούς και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ. 

Η κ Μπακογιάννη σε ένα κρεσσέντο επιθετικότητας ενάντια στους Έλληνες, αρχικά τους απειλεί ότι θα τους φέρει άλλους λαούς και έθνη για να τους ενσωματώσει στο κράτος και στην συνέχεια είπε  αναλήθειες περί ενσωμάτωσης των Αλβανών, δηλαδή  περί απώλειας της εθνικής συνείδησης ενός άλλου έθνους. Υβρίζει δηλαδή και τους Αλβανούς. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ότι η κ. Μπακογιάννη, Μητσοτάκη κλπ χρησιμοποιεί έναν συμπαθή Νιγηριανό, που για πολιτικούς λόγους τον έχουν καταστήσει πολιτικό εμπόρευμα , και στην κυριολεξία βιάζει και αυτή ΞΑΝΑ τους λόγους του νατιβιστού ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗ και μας ενημερώνει ότι ώς ΄Έλληνες θα μας εξαφανίσει δια της αφομοίωσης με ξενα έθνη. 

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι οι εν λόγω εχθρικές προς το ελληνικό έθνος και ελληνικό λαό απόψεις, είναι προϊόντα ενός διευρυσμένου πολιτικού ορθού. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι η κυρία αυτή, που μας προκαλεί για δεκαετίες επαναφέροντας τον όρο οικογενειοκρατία στην πολιτική, έχει διαβάσει το Σύνταγμα και εν γνώσει της το αγνοεί. 

Το Σύνταγμα λέει ξεκάθαρα ότι οι εξουσίες, όπως και αυτή του Βουλευτού (και όλων), πηγάζουν απο τον ζώντα λαό που ψήφισε για το Συνταγμα, δηλαδή τους έλληνες και για του Λαού και το έθνος…Ποίο ΈΘΝΟΣ;;;; 

ΟΧΙ το Πακιστανικό, ΟΧΙ το Νιγηριανό, ΟΧΙ το Αλβανικό , ΟΧΙ το Τουρκικό, με το οποίο λέγεται ότι η οικογένειά της κάνει και δουλειές, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο, αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. 

Δηλαδή τι θέλει να μας πει η ταυτισμένη με την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, βάσει αρχαιότητος βέβαια, ότι θα έρθουν εδω 1.000.000 Τούρκοι , θα γεννήσουν τα παιδιά τους στην χώρα μας και θα απαιτήσει αντισυνταγματικά να τους εντάξουμε και να τους δώσουμε ψήφο;;; 

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι περνά τους Έλληνες για ηλίθιους. 

 Επίσης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι επίλυση του δημογραφικού δεν είναι ανανέωση του εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας και το έθνος δεν είναι επιχείρηση για να κερδίζουν κάποιοι χρήματα. 

 Ταυτόχρονα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι το δημογραφικό είναι θεμα επιβίωσης του έθνους και όχι ευκαιρία επέκτασης άλλων εθνών και άλλων λαών πάνω στο πτώμα της Ελλάδος. 

 Για να μην επαναλάβουμε πως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ εκ του 1 άρθρου του Συντάγματος ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ. 

 Σίγουρα και δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. η συγκεκριμένη στάση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προδοσία από πολλούς αληθινούς Έλληνες πατριώτες. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι η οικογενειοκρατική ολιγαρχική νοοτροπία στην χώρα μας, την κάνει να νοιώθει ακαταδίωκτη στην παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος. 

 Η κ Μπακογιάννη ΑΣΚΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ….αν αυτό δεν είναι κατάλυση του Συντάγματος τότε τι;;;; 

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι θα μπορούσαμε να ανεχθούμε ως έλλειψη μόρφωσης και κλασσικής παιδεία την παραποίηση των λόγων του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, αλλά οι επιλογές μόρφωσης είναι προσωπική υπόθεση, η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. 

 Θεωρώ ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας , ο οποίος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι είναι και πολιτικός συνεχιστής του αειμνήστου Ευάγγελου Αβέρωφ, νατιβιστού Έλληνα, θα έπρεπε ήδη απο την θεσμική του θέση να καλέσει στην τάξη όχι μόνον αυτή αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στην επίθεση στους Έλληνες, μαζί και τον κ. Μητσοτάκη και φυσικά να υπερασπιστεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που αποτελεί ασπίδα του ελληνικούς έθνους. 

 Η Μπακογιαννη – Μητσοτάκη – Κούβελου, για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι μας έχει συνηθίσει σε αντινατιβιστικά μηνύματα όπως και ο αδελφός της το ίδιο και ο αποτυχημένος δήμαρχος υιός της, πως είναι η ώρα να καταλάβουμε πολύ καλά ότι όλοι αυτοί κινούνται ενάντια στο Σύνταγμα και να προχωρήσουμε στην ΑΛΛΑΓΗ υπέρ της λαικής κυριαρχίας και του έθνους. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι έρχεται η στιγμή της αλήθειας, που θα λυτρώσει το ΕΘΝΟΣ μας απο όλους αυτους που εως τώρα εκρύπτοντο πίσω απο ιδεολογήματα, αριστεροδέξια και κρύβαν και το μίσος τους για τους Έλληνες πίσω από θορύβους, εντυπωσιασμούς και πυροτεχνήματα.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ότι το μίσος στους ιθαγενείς Έλληνες, στους αυτόχθονες του ελληνισμού και η παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο τον οιονδήποτε, (ούτε οι βασιλείς δεν τολμάν κάτι τέτοιο ) δεν αποτελεί πολιτική επιλογή, αλλά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΖΩΗΣ ΚΩΝ.ΜΠΕΧΛΗΣ

https://deltio11.blogspot.com

loading...