Άκουσον άκουσον! Οι Τούρκοι κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσιστικές αντιδράσεις…. – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το επεισοδιακό σε πολλές περιπτώσεις ταξίδι της Αμάλ στη νΕλλάδα πάντως βρήκαν την ευκαιρία τα “ορφανά” του Γκέμπελςς από την Τουρκία να μας επιτεθούν!  Άκουσον άκουσον! Οι Τούρκοι κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσιστικές αντιδράσεις….Οι ίδιοι που παραμονές της Παναγίας έδιναν στίγμα! Τα γεγονότα στην Άγκυρα σε βάρος των Σύριων μεταναστών από τον τουρκικό όχλο, ξύπνησαν μνήμες από το πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το 1955.

Αυτοί έχονυ το θράσος να κατηγορού νεμάς για ρατσισμό! 

Στο βίντεο του CNNTURK αναφέρονται :

¨Ρατσιστικές ομάδες στην Ελλάδα αντέδρασαν κατά της κούκλας Αμάλ που άρχισε από το Γκαζιαντέπ και θα πάει ως την Αγγλία,  ενώ συμβολίζει τα παιδιά των προσφύγων. Οι ρατσιστές προσπάθησαν να εμποδίσουν την πορεία της κούκλας, προκλήθηκαν επεισόδια και επενέβη η αστυνομία.Στην Ελλάδα οι ρατσιστές που είναι ενάντιοι στους μετανάστες, δεν ανέχτηκαν ούτε την κούκλα  Αμάλ.Ή 3,5  μέτρων μικρή Αμαλ- κούκλα που κατασκευάστηκε για να θέσει στην ατζέντα του κόσμου τις δυσκολίες βιώνουν τα παιδιά των προσφύγων από τη Συρία, έφτασε στην περιοχή Ελευσίνα που είναι κοντά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα. Η μικρή Αμαλ λόγω του ότι είναι μουσουλμάνα, δεν έγινε δεκτή στην περιοχή Μετέωρα που δεν ζει πολλές εκκλησίες και μοναστήρια.

Στην πόλη Λάρισα οι ρατσιστές έθεσαν στο στόχαστρο τους την μικρή Αμάλ.

Η ένταση ανάμεσα σε αυτους που μετείχαν στην πορεία και στην ρατσιστική ομάδα κλιμακώθηκε. Η ρατσιστική ομάδα πετροβόλησε την κούκλα. Η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει στα επεισόδια που ξέσπασαν. Μετά από την αντίδραση της ρατσιστικής ομάδας η πορεία της μικρής Αμάλ στην Λάρισα περικόπηκε.

Η μικρή Αμαλ συμβολίζει ένα μικρό κορίτσι που πήρε τους δρόμους για να βρει την μητέρα της.¨

 Καλοί μαθητές μας οι μουσουλμάνοι και αντιγραφείς!!! Έχουν μάθει για το Δούρειο Ίππο που συνετέλεσε για την άλωση της Τροίας και έφτιαξαν τη μουσουλμάνα “προσφυγοπούλα” και την έστειλαν για άλωση της Ευρώπης!!! Γιατί δεν τους απαντάμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο ως απάντηση;;;!!! Μια Χριστιανοπουλα που να ζητά έστω την ελάχιστη ανθρώπινη αντιμετώπιση για τους καταπιεσμένους Χριστιανούς που ζουν στις χώρες του ισλάμ!!! Ή μήπως αυτοί, οι Χριστιανοί, δεν θεωρούνται άνθρωποι!!!

Δεν είναι η μόνη μαριονέτα η Αμάλ.

Είναι και αυτοί που την περιφέρουν και την πλαισιώνουν.

Μαριονέτες του Σόρος και των ΜΚΟ του, οι περισσότεροι χωρίς να το γνωρίζουν.

Βγαλτε τον Πειραιως να την κυνηγησειΑυτος και ο Ιερωνυμος χωρις ναφερει τον τιμιο Σταυρο οπως οφειλει ξερει τον τροπο να τους καθησυχαζει και να τους απομακρυνει.ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χερι – χερι με την Αμαληνιτσα.

Το Αμάλ τι εξυπηρετεί;.. έχουμε εμείς ανάγκη οι Έλληνες να μας μάθουν να σεβόμαστε τους πρόσφυγες;;;

Δεν είμαστε το 50% των Ελλήνων πρόσφυγες από τη Μ. Ασία, δεν είμαστε εμείς που ανοίξαμε τα σύνορα το 90 και δεχθήκαμε μαζί με τους αδερφούς μας από τη Β. Ήπειρο και Αλβανούς υπηκόους;..

Έπνιξε η Ελλάδα κανένα καράβι όπως η Ιταλία;..

προς τι λοιπόν αυτό το καρναβάλι; αν θέλετε να το περιφέρετε να το πάτε στους αγρούς και στις ερημιές..

μαθήματα οι Έλληνες δεν δέχονται, μαθήματα οι Έλληνες δίνουν

Η αλήθεια είναι ό,τι η Αμάλ λέγεται Αμπντουλ είναι εισοσάρης οικονομικός μετανάστης που θέλει δωρεάν στέγη, τζαμιά και να βιάζει ανήλικα να κλέβει, να αμείβεται με μαύρη εργασία, λαμβάνοντας παράλληλα μηνιαία επιδόματα που πληρώνονται από τους φόρους των σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων και όχι από την ΕΕ όπως ψευδώς ισχυρίζεται η κυβέρνηση

loading...