Ελλάδα, η πρώτη χώρα που πήγε την σκλαβιά ένα βήμα παρακάτω.. Εμβόλιο ή μείωση μισθού!

Ο Περικλής θα ήταν τόσο περήφανος για μας. Τώρα θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί. Κάθε μέρα και πιο βαθιά στην λαγότρυπα της τρέλας, Ελλάδα η χώρα των θαυμάτων!!!

Κουράγιο φίλοι μου. Νομίζω ότι όταν αρχίσουν τα προβλήματα υγείας στους εμβολιασμένους, θα ψάχνουν οι εργοδότες για ανεμβολίαστους υπαλλήλους.

Δεν ειναι υποχρεωτικό αλλα θα κάνεις δυο τεστ την εβδόμαδα ο εργοδότης σου θα σε πιέζει να εμβολιαστείς αλλιως θα σε απειλεί με απόλυση δεν θα μπαίνεις σε κλειστούς χώρους αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό….. απο αγάπη για τον συνανθρωπο που ειναι εμβολιασμένος και μεταδίδει πολλες φορές παραπανω τον ιο

Εντάξει το καταλάβαμε, είμαστε μολυσμένοι για όσο καιρό δεν κάνουμε την ένεση που θέλετε, θα προτιμούσατε να μην υπήρχαμε διότι είμαι ο κίνδυνος θάνατος για την οικονομία, την ανάπτυξη, την κοινωνία γενικά και για το πάμε μπροστά, εννοείται ότι είμαστε φυλακισμένοι στην σκέψη μας και όχι ελεύθεροι στην σκέψη και στην πραγματικότητα όπως αυτοί που έκαναν ότι τους είπατε, καταλάβαμε ότι θα πληρώνουμε για πάντα τον σωματικό ΕΝΦΙΑ για όσο καιρό δεν κάνουμε την ένεση που θέλετε, καταλάβαμε ότι στο τέλος απλά θα το κάνετε υποχρεωτικό κάπως και έτσι θα πάμε και θα κάνουμε την ένεση που θέλετε, αλλά καιρός να καταλάβετε και εσείς κάτι, αυτά είναι επί της ζωής, στον θάνατο όλοι ίσοι είναι και αν πετύχω κανένα π….η στην κόλαση η στον παράδεισο, θα του γα….τα πρέκια.

 ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ …ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ!!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΩΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΥΓΙΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ & ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΣΟΥ…..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΩΡΙΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ

ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΠΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΝΩ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΟΡΙΑΛΙΤΙ!!!!

loading...